vineri, 29 iunie 2012

Lasa-ma sa fiu

Nu-i vorba ca ma scarbesti dar imi e indiferent ca treci pe aici sau ca dupa pleci brusc. Defapt cred ca m-am obisnuit cu jocurile astea la care mereu am fost pierzatorul . Tu esti veriga slaba care a plecat trantind usi ca apoi sa se intoarca cu ochii mare si umezi. Ca un om iertator te-am primit de fiecare data . Nu cu bratele deschise ci cu pumnii stransi si pregatita de inca o plecare dubioasa specifica tie.
Important e ca m-am lecuit si nu-mi mai trebuie , ma feresc de jocuri . Nu caut pe nimeni si nu am pretentia sa fiu cautata . Oamenii nu se shimba nicioadata dar asteapta schimbarile altora . Nu-ti spun sa te schimbi pentru ca e greu si inutil . O sa-ti dai seama ca tu esti partea stricata cum o sa privesti ca toti din viata ta pleaca fara sa-ti mai spuna nici macar un " ma doare ce faci". Te-ai pierdut pe un drum incercand sa pari alta persoana . Mie nu-mi pasa cum ma concep restul oamenilor sau ce pareri au despre mine. Cat inca dimineata zambesc in oglinda ca un copil , e bine.
Cei ca tine forteaza timpul , ajung la maturitate niste morocanosi care poarta cu ei dramele unei copilarii traite fragmentat.