joi, 2 august 2012

Rosu aprins

"Coloreaza-mi tacerea te rog"... soptea incet intinsa pe jos. Doar tu si ea mai tineti minte acele zile cand stateati intinsti pe spate si priveati tavanul casetat si vechi .
Poate te mai intrebi daca mai are acelasi efect asupra ei , dar din pacate va trebuie sa spun ca nu . Ciudat este ca nici ea nu stiu daca regreta , sau daca regreta de dor , sau regreta din cauza furiei ce a pus stapanire pe ea de cand ai plecat . Voi stiti ce a fost intre voi , ce joc a fost mai exact .
Regreti ? Iti e dor de ea mai mult de cat credeai ? Pot sa incep?
Impulsuri baiete , stii vorba aia " Ce nu apreciezi la timp , pierzi "  ei bine se pare ca acum ti se potriveste tocmai tie .
A suferit , a suferi ca un caine in a doua zi de Craciun si pana acum catva luni cand spre suprinderea mea a deschis ochii si si-a dat seama ca nu meriti .
Dar tu .... tie nu ti-a pasat in primele zile\ saptamani dar apoi a inceput sa ti se faca dor , sa te cuprinda melancolia si sa te simti singur, iar acum te simti vinovat , nu te invinuiesc , asa si trebuie , doar tu esti vinovat ca ai pierdut-o .
Acum te rog , lasa impulsurile de curaj care nu dureaza mai mult de 3 secunde , pleaca si nu o mai cauta niciodata .
Itit e dor de buzele ei imbibate in acel rosu aprins?
Iti e dor de trupul ei imaculat si perfect?
Iti e dor de fata ei inocenta ?
Iti e dor de privirea ei care odata iti spunea atat de multe?
Iti e dor de un 'te iubesc' spus cu sinceritate?
E prea tarziu , sterge lacrimile alea , ridica-te si pleaca cum a facut si ea si nu uita ca tu ai lasat-o pentru ceva mai bun , aparent ceva mai bun , esti constient de asta .
Acum stiu si eu , ca e fericita pe deplin.
In fiecare zi zambeste asa cum nu a facut-o de mult timp , in fiecare zi ne povesteste despre baiatul cel nou din vecini.
Nu-i mai pasa , are o viata frumoasa acum .
Stiu ca ai vrea sa dai timpul inapoi , ar insemna ceva , dar este imposibil , va trebui sa te acomodezi cu asta.
Ea a plecat , a trecut mai departe si mai ramane sa pleci si tu .