marți, 25 decembrie 2012

Fum de tigara

Mi-am aprins o tigara si o las sa arda in scrumiera. Stau in linste de vreo 3 zile . Incerc sa-mi aud gandurile si sa-mi stapanesc dorul.

Memories

Am crezut ca daca ma intorc si iti pun la picioare tot ce am , macar incerci sa schimbi ceva .N-am facut asta in viata mea , nu m-am umilit de atatea ori nici pentru cea mai apropiata persoana . N-am fost capabila sa-mi dau seama la timp ca sufletul meu e ca un joc de carti pe care il pierdeam mereu cu zambetul pe buze .
Si ce daca il pierdeam daca la finalul jocului il castiga cine trebuie? O persoana care in final nu era incantata de propria victorie. " Azi am mai castigat un suflet . Cui ii pasa?..."si il arunca.
Dupa atatea cazaturi , julituri si rupturi ma mir cum de mai tresare. Si tresare doar cand te simte pe tine , inca mai crede ca un naiv ca tu o sa-l readuci la viata . Asa cum poti tu , cu vorbe mari si fapte putine. Promit ca nu o sa-l mai las la doua , trei cartiere de tine . Tu habar n-ai cum e sa ai o lupta continua cu sufletul din tine care nu te lasa sa urasti , care asteapta vindecare si intelegere. Cere atat de mult? Mereu imi spune ca nu ar putea sa aleaga alt pamantean si ca eu sunt om doar in prezenta ta. In restul timpului sunt un calator fara harta .Iar imi promit minciuni in speranta ca voi putea spune pe viitor " Am ajuns acasa , te astept".