vineri, 16 august 2013

O poveste

Sparge zidurile care te ingradesc si iubeste-ma din tot urletul pamantului , nu ma lasa sa ma pierd de noi si de iubirea ta curata , arata-mi tu ce inseamna sa traiesti cu adevarat , arunca tot gunoiul si lasa-ma sa intru in viitorul tau pentru todeauna . Nu ma uita ca pe o carte intr-un raft si nu-mi da drumul la mana , apara-ma doar tu cu intreaga ta frica , saruta-ma pana ce buzele noastre devin un singur vis , implineste-mi tu dorintele si poarta-ma in gandurile tale ca pe o cicatrice , iarta-ma si spune-mi cum sa te pastrez langa mine.
Palmele tale ratacesc pe coapsele mele si vor sa muste cu putere din pielea ce geme adanc . Valseaza usor pe sanii mei calzi si uita drumul pe care tocmai l-au parcurs . Pornesc intr-o calatorie mult dorita si incep sa transpire la fiecare strigat de placere . Nu vor sa paraseasca incinta , vor doar sa invete traseul asta si sa-l recunoasca chiar si cu ochii inchisi .
Sunt atat de frumoasa in lumina ochilor tai , sunt atat de inocenta cand ma ridic si te sarut . Iti sar la gat si te strang cu putere , ma joc usor cu buza ta de jos si incep sa rad, deschidem ochii si ne privin de aproape .Incremenesc si uit sa respir . Iti treci usor palma de la tampla in jos , urci catre ureche si aluneci prin parul meu ud. Atunci ma fac mica si ma las in voia ta. Nu ripostez , nu te contrazic , te las sa ma iubesti.
Imi place cand altcineva hotaraste pentru mine , cand nu stau sa ma gandesc cum e mai bine , cand pur si simplu nu imi este frica sa te iubesc, cand sunt eu , cand nu sunt speriata . Imi simt fata curata , fara masti , fara orgolii. Tu ma vrei asa cum cerul vrea stelele si cum omul vrea lumina zilei . Eu ma transform intr-un vulcan si distrug linistea apasatoare ce s-a asezat sub asternuturi. Ma faci sa vibrez , sa nu-mi doresc decat sa iti aud bataile inimii si rasuflarea fierbinte pe umarul meu gol .
Te iubesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu