vineri, 30 septembrie 2011

Things will be okay ,I promise!

Ia mai taci si nu promite nimic ca ma enervezi deja cu teoriile de doi bani de care ma doare exact in cur . De fapt cum este sa te doara acolo numai tu sti , chiar asa , cum este sa te doara in cur?
Frate , te inteleg dar macar incearca sa nu imi dai mie sfaturi in timp ce tu , ai probleme mai mari decat ale mele si ceri sfatul altora. Ei bine D, si eu sunt foarte buna in teorie , dar cu practica stau mai prost.
Si vezi tu , dupa cat ai suferit dupa urma mea , tot eu sunt victima , fapt care ma face sa devin mai sadica de cat sunt. Si vezi tu , fata asta care o iubesti tu , te cam foloseste dar esti prea indragostit ca sa vezi asta , tu chiar nu vezi ca isi urmareste interesele? Bou mai esti , fara suparare. Deschide ochii frate , priveste realitatea ,cum imi spuneai tu mie sa uit de E , uita si tu de ea.  Sau cumva te doare cand iti zic asta?
Macar tu nu o iubesti cretinule , esti doar obsedat de trupul ei , atingerile ei , asta urmaresti tu la ea , de ele nu te poti desparti tu , nu de ea!.
Pana si R , ti-a zis sa o lasi , ca nu e de tine. Dar ma rog nu asta ma preocupa acum.
Ma preocupa prostia aia mare din capul tau. Bine fratele meu , si eu iubesc dar nu sunt obsedata cum esti tu.
Sau ar trebuie sa fac ca prietenul tau cel mai bun si sa iti spun cat de bine va statea impreuna si sa te fac sa plangi ca si un copil prostut cand ii este luata jucaria.
Tot timpul asta eu ti-am vrut binele , tocmai de asta am lasat dupa tine , sa vad pana unde poti sa ajungi , dar nu te mai las sa te impiedigi de prag ca alta data sa il treci.
Nu te las sa ajungi ca mine. Iti interzic sa o iubesti pe scorpia aia . Nu te merita. Incearca sa nu-i mai privesti fizicul si priveste cum este in interior. Incearca frate sa uiti de placeri ca sunt in joc sentimentele tale.
Sti ca eu sunt aici si ca oricat de tampit ai fi , te ajut! Mai ti minte cand mergeam la pescuit si iti spuneam ca esti un dobitoc si ca te iubesc baa?! Esti un cretin , un dobitoc dar tin la tine si nu as permite ca una ca ea sa te raneasca.
Tu esti orb omule? Tu nu vezi ca este o tarfa?! Tu chiar nu vezi ca nu e doar cu tine ci cu toti?!. De ce nu-ti crezi prietenii , de ce nu ma crezi pe mine? De ce iti asculti inima aia care cauta placerile? Fi mai destept ca mine , si gandeste cu ratiunea. Esti prietenul meu cel mai bun  , dar esti un cretin si chiar si asa , te iubesc asa cum esti boule! Si mi-e dor de tine.

Once you fall in love...It's different.

Da ! astazi am zambit si nu datorita tie . Pentru o zi am incercat sa te scot din viata mea , sa zambesc ! Si cacat , mi-a iesit bine , dar in fata altora. Ei ma cred fericita  , ca tu nu mai faci parte din viata mea. Nu , nu faci , dar in inima mea esti tot timpul prezent indiferent ce ar spune altii ' Uita-l , mai sunt si altii , lista nu se termina aici'  ei bine , adevarat nu se termina , dar mi se macina inima cand stiu ca pleaca.... Eu ? raman tot aceeasi , pe care o sti tu , neschimbata , dar care poate odata nu ai sa o mai recunosti.
Nu am stiut ce inseamna a iubi , am ranit pe altii fara sa imi fie mila , imi placea sa-i stiu dependentii de mine si uite ca nu trebuie sa impingi roata ca se invarte ea. Sunt vulnerabila si naiva pentru ca iubesc...Poate persoana care nu trebuie dar totusi ....nu ma pot opri.
Credeam ca o sa raman aceeasi persoana egoista , orgolioasa si incapatanata , dar de data asta nu mai sunt egoista , as darui totul doar sa stiu ca e langa mine si ca e fericit , mi-am calcat in picioare orgoliul si inca iubesc! Si nu stiu cum vine , dar m-am schimbat in scurt timp.
Credeam ca sunt de piatra , dar aveam inima inghetata si acum a aparut un El si a topit acea gheata...
Nu vroiam sa fiu ca toate , dupa o vorba dupa un sarut sa pun totul la suflet , vroiam sa fiu diferita dar uite ca sunt ca toate ....si ca de fiecare data te cred ....!
Stiu ca mai sunt baieti si ca sunt doar o pustoaica care te iubeste si ca sunt altele mai bune ca mine , mai inteligente ca mine , mai frumoase ca mine dar daca o sa gasesti una care te iubeste cum o fac eu inseamna ca ai dat lovitura si ca am fost doar una dintre multele tale....
Inainte nu te iubeam , simteam doar o atractie pentru tine , am luat totul ca pe o gluma , dar realizez ca din gluma aia am ajuns sa iubesc doar ca stiu ,ca iubirea aia nu este reciproca si ca tie iti este doar mila de mine si totusi....nu pot sa te urasc! As fi vrut ca tot ce am simtit sa fi fost doar o gluma , una de prost gust care treacea.
Ai crezut ca pentru mine esti doar un moft , dar te-ai inselat .
Stiu sunt o ipocrita fara sentimente uneori , una care iubeste doar pentru ea si nu arata celorlalti dar recunosc ca ma doare al dracului de tare si vreau sa ma schimb , vreau sa ma vindec!
Iubirea ta dragul meu este cel mai mare pacat al meu.

joi, 29 septembrie 2011

Go fuck a duck , sucker.

Si cand credeam ca totul se va schimba odata cu inceperea scolii si ca te voi scoate definitiv din viata mea , here I am....agatata de trecut, de drama , lacrimi si minciuni care ma urmaresc . Am jurat ca odata cu terminarea verii nu voi mai fi asa de naiva incat sa cred ca totul este bine. Nu a fost , nu este si nici nu va fi! Acceapta faptul ca m-ai pierdut si lasa-ma sa merg mai departe. Acorda-ti o sansa si pleaca...dar da-mi garantia ca nu te vei mai intoarce. Vreau sa pleci din viata mea dar in acelasi timp simt ca as fi o lasa daca te-as lasa sa pleci.
De data aceasta nu mai pot fi eu tipa dura , caci m-am schimbat ... si nu inspre bine. Nu am vrut sa mai iubesc niciodata ca sa nu fiu ranita si vroiam sa fiu fata care actioneaza cu ratiunea ca sa nu mai doara. Sa fiu cum eram inainte , aceea tipa indiferenta care nu simtea nimic. Dar dracie , pentru prima data am simtit nevoia sa iubesc si sa fiu iubita si mi-am luat-o rau de tot in bot.
Imi jur ca maine daca o sa te vad , o sa-mi intorc privirea ....nu vreau sa te privesc in ochii , in acei ochi negri in care m-am pierdut prima oara. Nu , va fi diferit de data aceasta , imi propun sa uit , nu mai vreau pe griful de la chitara lacrimi , nu mai vreau sa vars o lacrima. Nu meriti!
Te-am iubit , dar acum mai bine ai disparea pana nu ma calci rau de tot pe bataturi !