sâmbătă, 18 mai 2013

... si ne izbaveste de cel Viclean.

E incredibil cum trec de la o stare la alta . De la un dor imens ce il port in suflet , pana la o ura fara limita ce imi macina creierii.
Cum naiba e posibil sa mai tanjesc dupa tine , dupa noi?
Cum poate mintea asta bolnava sa te mai doreasca cand stie ca nu e deloc bine?
Cum pot sa ma mai gandesc eu la tine ca la ceva atat de special?
Esti o mizerie , un om ce nu si-a gasit lumea pe pamantul asta , un om ce distruge si raneste tot ce-i iese in care . Ochii aia ...pe care i-am blestemat de atatea ori si buzele alea pline de venin...
Te urasc cu toata putea si convingerea pentru ca s-a ales praful de omul care am fost. Am ramas cu umerii goi in viscol si mi-a putrezit carnea asteptand un semn. Un semn sau un gest care sa-mi ofere o zi in plus de trait . M-am ghidat mereu dupa sablonul tau , am stricat relatii cu persoane care ar fi dat orice sa ma tina macar pentru 5 minute de mana.
Si toate astea pentru un copil ratacit intr-un labirint mult prea intortochiat . Noptile albe le-am pus intr-un colet si o sa-ti apara la usa cand o sa-ti fie lumea mai draga . Lacrimile si singuratatea nu te vor lasa sa mai traiesti . Uneori nu-mi place sa am dreptate dar rau meu , bucuria ta , fericirea mea , necazul tau !

Blues

Traiesc gandindu-ma ca undeva in lumea asta e scrisa si povestea vietii mele . Intr-o dimineata o sa ma trezesc ciufulita , cu ochii inca lipiti de somn si buzele umflate. O sa-mi fie rece parchetul sub talpi si in camera o sa miroase a iubire amestecata cu portocale , o sa aiba capul infipt intre doua pere mari si pufoase , picioarele atarnand din pat , cute pe obraji si ranjetul prostesc pe care am sa-l iubesc toata viata mea. O sa bem in fiecare dimineata cate un ceai sau o cafea , o sa ne fumam tigara si o sa ma tina de mana pe blatul din bucatarie . O sa ma supar mereu cand o sa gasesc haine imprastiate prin camera dar am sa primesc cel mai sincer sarut pe frunte si o sa-mi treaca . Nu-i bucurie mai mare in suflet , nu-i siguranta si nici sclipire in ochi decat aceea ca te am si ma ai.

duminică, 12 mai 2013

Pentru zile reci

E ceva normal pentru el sa-mi franga aripile . A nu stiu cata oara , dar ce mai conteaza? Nu mai...
Si in momente ca astea vad solutia intr-o singura persoana , intr-un singur suflet langa care mi-as alina toata durerea. As vrea sa fiu cu tine pe bloc si sa privim tot cerul , masinile si toti oamenii care arata ca niste roboti .Toti fug catre case unde-i asteapta familii numeroase , infometate si cu o multime de saci plini cu probleme .Dar mai e si categoria oamenilor care merg catre nicarieri . Defapt merg acasa dar nu-i asteapta nimeni . Si suntem multi asa. Ma simt ca un om pierdut , unul ce nu-si mai apartine nici lui . Imi e ciuda ca nu am facut ceva cand inca puteam , imi e ciuda ca am incercat sa te schimb cand trebuia sa te iubesc asa.
Si cu toate astea as da orice sa stiu ca nu mi-ai uitat ochii si mainile , ca atunci cand iti este greu ..ai vrea sa fiu acolo , aproape.Imi lipsesti mai mult ca oricand . Oricand...