sâmbătă, 3 noiembrie 2012

My kind of love

Singuratatea a devenit o obisnuinta pentru tine , cu toate astea nu esti niciodata singura. Ai in jurul tau oameni pe care ii iubesti si care te iubesc, oameni pe care nu-i cunosti dar iti zambesc si vecini care inca mai tin usa de la lift si te intreaba la ce etaj urci. Viata ta nu e lipsita de prezenta lor. Toti au slujbe, familii de intretinut si suflete care inca pastreaza legatura cu inimile.
Vezi ca nu esti singura? Iti spun asta din proprie experienta . Te simti singura pentru ca te gandesti non stop la cum era "daca" si " parca ce bine..." dar asta nu are vreun fel de legatura cu prezentul. N-am inteles niciodata de ce noi oamenii preferam sa stam pe loc asteptand ca persoana iubita sa se intoarca si sa ne demonstram noua " Aha , stiam ca o sa vina , eu am contat mereu " . Si nu-i asa , nu e ca in filmele care ne-au marcat copilaria. Se pare ca ne dorim undeva in adancuri sa se intample , tanjim dupa scenarii siropoase , cu cereri si scuze , cu " Doar pe tine te vreau" si bla bla bla'uri care mai de care. Mai stiu ca nu e nici usor sa pierzi o persoana care candva era prezenta in viata ta cum sunt dusurile de zi cu zi, iar apoi sa nu o mai vezi nici macar intamplator pe strada. Te trezesti de dimineata si constati ca mesajul cu " Buna dimineata soare" lipseste si ca melodiile din playlist care te faceau sa topai prin camera , acum s-au schimbat cu cele mai nasoale si de bocit.
Asta-i viata , sa avem , sa se piarda ca prin minune tot si dupa sa o luam de la capat zambind chiar daca pe interior suntem facuti tandari.
Pe tine nu te afecteaza atat de tare plecarea lui , absenta , ci faptul ca te-a calcat in picioare , ca ai fost asa lasa si ca ai oferit chiar si atunci cand nu era cazul.
Asta n-as lua-o asa de tragic. Sa fim seriosi , ti-ai demonstrat tie ce fel de om esti privind cum se umileste singur. " Umilinte" de genul mi-am luat si eu si tu si el si noi toti. Ce e intr-adevar frumos si de savurat e ca nu a stiut sa-si foloseasca armele , le-a pus jos si a tacut. Toti tac cand stiu ca ai dreptate. Adevarul doare si inca cum.
Pastreaza in sufletul tau momente , imagini , mesaje , zambete si oameni care chiar merita. Restul relelor , cuvintelor urate spuse la sfarsit , scuzelor si a clipelor in care n-ai mai primit nimic la schimb, ingroapa-le adanc in uitare.
Traieste dupa cum crezi tu ca e mai bine nu dupa cum vor altii , iubeste cum ai ocazia , indragosteste-te zilnic daca asta simti. Gusta din toate si nu lasa ura sa intre in viata ta. Nu-i un capat de tara , e un moment mai dificil .
Iubirea e cel mai frumos lucru din lume , asta e scopul nostru aici , menirea noastra. Sa oferim si sa primim. Persoanele nepotrivite au avut mereu un impact asupra noastra si din cauza lor credem ca gata , s-a incheiat aici. Nu , trebuie sa vrei , apoi ai !

Un comentariu:

  1. "Asta-i viata , sa avem , sa se piarda ca prin minune tot si dupa sa o luam de la capat zambind chiar daca pe interior suntem facuti tandari."
    M-a emotionat teribil postarea asta a ta. Felul in care te exprimi transmite mult, intr-un mod foarte placut.

    RăspundețiȘtergere