joi, 8 decembrie 2011

M , C'est fini!

Nu-i asa ca iti e dor de tine Miriam? Recunoaste dracului ca te doare , ca nu mai poti , ca vrei altceva , ca vrei sa te vindeci! Recunoaste ca esti un ghiveci de flori pe care toata lumea uita sa-l ude. Esti o falsa si o ipocrita care nu stie sa-si exprime sentimentele , una care iubeste doar pentru ea si nu arata celorlalti . Nu vezi ca de fiecare data toti la final trag linie si spun ca esti rea , dificila si ca ai mintit? Dar eu stiu Miriam ca nu ai mintit cu nimic si daca urasti pe lumea asta ceva mai tare si mai tare...atunci e minciuna. Dar ce sa faci sa te creada si ei? Sa te comporti ca ELE? Sa spui un 'te iubesc' din prima luna? Sa nu te deschizi si sa spui lucruri dragute chiar daca nu le simti? Asta vrei Miriam sa ajungi? Una de-a lor care nu stie cum sa-si acopere defectele cu masti?
M-am saturat de tine si de ipocrizia ta. Nu te mai suport cand iti pui sufletul pe tava si dupa stai sa iti lingi ranile.
Nimanui nu-i pasa de inima ta , asta in cazul in care tu chiar ai una. La inceput e bine sa cunosti oameni , descoperi lucruri pe care nu le stiai , vezi cum e soare peste tot iar tie nu-ti mai pasa de nimeni si de nimic. Dar finalul? Ai uitat de final asa-i? Ala in care ramai singura cum ai fost mereu si te intrebi unde ai gresit. Evident , nimeni nu o sa-ti raspunda vreodata la toate intrebarile astea pentru ca nimeni nu are timp pentru tine. Incearca sa te schimbi dar nu vreau sa devi ca ELE. Vreau sa fiu mandra de tine , vreau sa pot sa strig " Asta e Miriam a mea... da , da , e mandria mea" . Pana atunci ce o sa faci Miriam? Nu sti?! Iti spun tot eu...o sa treaca doua , trei luni pana cand o sa-ti revii, o sa stai sa-ti plangi de mila pe la prieteni , ei or sa se prefaca si o sa-ti spuna replici de genul " O sa fie bine , o sa treci si peste asta... imi pare asa de rau " , o sa plangi probabil in fiecare zi/seara ,o sa te gandesti la momentele frumoase iar apoi o sa te izbeasca cele nasoale si tot asa. Incearca atunci cand iubesti sa mai lasi din orgoliu , sa areti ce simti. Oamenii fug de tine si se sperie de rautatea ta . Si tu ce faci?.... zici ca ei sunt vinovati , ca nu te inteleg , ca nu o sa gasesti pe nimeni compatibil. Cacaturi fetito , cacaturi...daca ai avea macar o idee despre ce inseamna sa iubesti , poate ti-ai deschide sufletul pentru prima oara si ai vedea si tu ce e in el. Cate usi trantite , cate palme , cate suturi in fund si cate despartiri ti-au fost trantite in nas. Nu Miriam , tu tii coada pe sus incercand sa pari superioara tuturor si aratand cat de dura esti , cum nimic nu te poate pune la pamant. Da de unde...esti un copil imbatranit care se ascunde de fericire si de oameni. Iti place sa traiesti asa in lumea ta si sa crezi ca e suficient cat ai. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, trebuie sa vrei si sa crezi ca intr-o zi vei primii exact ce meriti . Ai un suflet mare care asteapta sa fie resuscitat si cel mai rau ma doare e ca eu sunt acel suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu