luni, 31 octombrie 2011

I'm so close to saying 'fuck it' and giving up.

Love?! No , I prefer vodka!

Fuck ce vreau !

Ma lovesc brutal de niste simple cuvinte , auzite de prea multe ori care imi inteapa si acum timpanele.
' Fa ceva pana nu e prea tarziu' .
Am tot facut si mai vreau ca si altii sa faca cate ceva pentru mine , sa simt ca si eu contez ,ca nu sunt in plus , ca nu sunt doar ca sa fiu. Am obosit , cedez. Imi vine sa ma intind pe tot pamantul asta si sa nu mai simt nimic . Nici durere , nici fericire.Veau sa dau delete la tot ce am facut si la tot ce am simtit. Orice as spune , toate se intorc impotriva mea. E prea mult , prea dintr-o data toate se sparg in capul meu.
Nu stiu de cine imi este dor , cine merita , cine inca ma asteapta si se gandeste la mine , cine imi vrea fericirea nu doar binele , cine ma mai vrea inapoi.
In situatii de genul ...prefer sa ma lupt singura cu mine si sa spun nu la toate.
Da , si m-am tuns . scurt , maine ma rad \m/.
Stiam ca sunt geniala.

miercuri, 26 octombrie 2011

Vreau sa-mi golesc mintea nu pahare!

Ah , si-mi vreau banii pentru somnifere , te rog. Eh , glumesc. Nu-mi mai trebuie nimic de la tine. Nici tu nu mai vroiai de la mine . pana ai intrat in rahat si ai fost umpic nevoit asa. Poate-poate te scapam , sau ce?
Imi pare rau. Eu nu functionez asa!
Si ai fi zis ca dintre noi tu esti cel mai imprevizibi; tinand cont de toata telenovela. Cred ca-ti creste inima nu altceva!

Le vine randul la toate , right?

Mie imi este intodeauna usor sa stiu cand minti doar ca nu pot sa stiu in detaliu cu ce.
Mai vreau doar sa am ocazia sa scuip tot ce am de zis , pentru ca stiu ca odata ce orgoliul unuia va fi ranit , al meu va creste inzecit.

marți, 25 octombrie 2011

Punct si de la capat.

Ea este Sorina mea si nu vreau sa-i dau drumul . Nu-mi pasa ca un anume fustrat o judeca. M-am hotarat oricum sa-i dau pe spate pe toti astia de vor sa-mi futa filmul si sa ma pupe in cur de fiecare data cand au nevoie de ceva. O prietenie nu inseamna doar vorbit la telefon. Cu ea ma simt in largul meu , cu ea rad , cu ea plang , cu ea mananc cu gura plina , cu ea fac lucruri amuzante ,  daca ragai stiu ca in secunda urmatoare o sa rada cu gura pana la urechi.
De cate ori am stat pe canapeaua aia maro din catifea ( care apropo zici ca e murdara)? , de cate ori nu am facut dezastru in dulap ? De cate ori puiule de om am fost fericite?
Te iubesc micuto' ! :*

Clientul fidel al viselor mele!

Esti poate singurul lucru bun din viata mea acum, poate singurul care a fost vreodata. Esti tot ce am , esti fiecare zambet tembel de al meu , esti fiecare lacrima ce coboara pe obraz si incerc sa sa o sterg si ea se tot incapataneaza si curge. Poate de fericire , poate de tristete , dar prefer sa cred ca e prima varianta. Simt ca radiez cu tot corpul , ca am aer prin vene. Atunci cand ma saruti ma ridic de pe pamant si zbor cu tine de mana. Acum scriu lucrurile astea banale pe care probabil nu o sa le citeasca nimeni...ma gandesc la tine si zambesc cu inima. Am plecat stangace in jocul asta dar impreuna am invatat sa mergem cu ambele picioare , pe o linie dreapta.

Nu ajung la nici un rezultat cu mine.

Merg pe dos si trecutul alearga dupa mine. Ma striga in fiecare seara la culcare si sopteste incet ' am venit , sunt cu tine'. Incerc sa construiesc un viitor sau un prezent mai bun si fac tot posibilul sa-l ridic. Din pacate cand totul devinde solid si sunt aproape de sfarsit se gaseste un cacat de om sa-mi futa tot filmul.
Astazi am desenat nimicuri , am dat cu bocancii in fiecare balta si am numarat toate frunzele lipite de asfalt.
Mi-am pus intrebarea daca inainte eram normala si tot asa.

Ar trebui sa te schimbi si nu doar din gura!

Iti aprinzi tigara pentru inceput , deschizi fereastra , te uiti in jos , iti trec prin fata vreo 10 masini in mai putin de 10 minute si tu nu le vezi.  N-ai cum pentru ca te gandesti de ce toate astea si cum mama dracului tu nu poti sa ai pe cineva langa tine. Sa fie lipita de sulfletul tau , sa te trezesti dimineata cu ea in brate si atunci cand ea doarme tu sa stai si sa-ti treci usor mana prin parul ei. Gata , crezi ca toate se termina la ea? Crezi ca s-a jucat cu tine si te-a aruncat ca pe o jucarie stricata?
S-a dus si tigara , ai realizat ca stai ca prostu la geam si ca mai ai doar cateva in pachet . Te asezi in pat cu mainile la ceafa , incepi sa te gandesti daca ochii ei erau chiar pe bune. Adica fata asta chiar putea sa-ti vorbeasca prin priviri? Cacat , e asa de incurcata treaba si totusi puteai sa mai faci ceva. Oricand puteai sa-i dai un telefon si sa-i spui ' Sunt bine' .
Stai si asculti muzica , intri in fiecare vers , iti alearga prin vene tot felul de sunete si ea nicarieri , nici langa tine , nici pe scaun , nici in alta camera. Stai asa ,  ea chiar nu mai este de ceva vreme si totusi nu i-ai simtit asa tare lipsa ca in ultimele zile.

P.S . nu mai plange!
Eu vreau sa te ajut , vreau sa-ti amintesc ca viata asta e asa de frumoasa cand incepi de la 0 si e a dracu de frumoasa cand ai impresia ca esti la pamant si nimeni nu e langa tine. Momente sunt multe , cand vrei sa dai un telefon, cand vrei sa plangi , sa te descarci si sa primesti un sfat , o vorba buna si brusc toti sunt ocupati . Nimeni nu se opreste la durerea ta dar eu ma opresc. Ti-am zis ca eu nu sunt 'altii' , eu stiu sa fiu langa tine chiar si atunci cand ma respingi din ambitie. Eu pot , eu sunt magician!
Aratai ca un prost astazi!:))

Rahaturi tati , rahaturi....

Ai un iphone in buzunar , bei , fumezi , tragi pe nas , iti uiti prietenii si te porti urat cu persoanele alea care isi strang din cur ca sa ai tu , vrei mai mult si mult mai mult? O sa le pierzi pe toate si pe toti.
O sa ramai in pom , o sa stai sa-ti cauti prietenii prin agenta de la telefon si o sa te doara cand o sa-ti bubuie timpanul doar de " bip , bip , bip, abonatul e la baie , etc. "

luni, 24 octombrie 2011

Sunt doar la inceput de drum.

Am jurat ca odata cu venirea toamnei o sa scap de ceva cacaturi care mi-au intunecat vara. Simt nevoia sa ma luminez oare? sau sa fiu luminata?.....Dracu mai stie ce inseamna si asta sau ce simt. Poate ca simt lipsa cuiva , poate ca nici nu l-am cunoscut si totusi ii simt lipsa. Crede-ma nici nu stiu cum vine asta ....sau poate imi este doar dor de persoana aceea care tacea si ma lua in brate..poate de asta imi este dor.
So what can I do with my life without you?

Mai date-n cacat!

duminică, 23 octombrie 2011

Cum sa fie bine cand toate merg prost in sir indian?

Ce simplu ar fi sa-ti ceri iertare uneori si sa nu uiti de persoanele care au insemnat ceva pentru tine. Chiar , este foarte de simplu de spus dar al dracului de greu de pus in practica.
Acum ma simt foarte nasol si poate chiar si vinovata....
Par un copil prost si handicapat? Sunt geloasa si n-am experienta? Nu stiu sa daruiesc si sa ofer? , asta las sa se vada.....a fost simplu sa vezi doar atat fara sa mai dezgropi trecutul.
Eu ma arat cat este nevoie si unii ma judeca si ma incadreaza la oamenii falsi care nu stiu sa se deschida.
Te-ai gandit ca poate imi place sa va privesc din umbra si sa vad cat puteti?
Am experienta in a cunoaste persoanele din prima clipa . Ma uit la tine din cap pana in picioare , scoti doua vorbe care nu se leaga si deja mi-am dat seama cine esti.
Asa ca ce sa fac? sa ma deschid in fata tuturor si sa ofer tot ce am? Mai bine stau in carapacea mea si ma deschid doar pentru cine merita.
N-ai idee ce bine mi-ai facut , n-ai idee cat rau pot sa-ti fac eu!
Eu pot sa fiu ca tine oricand , tu ca mine NEVER.!

Sunt un nimeni de nicarieri si vorbesc urat!

Familia daca nu o pretuiesti ,mai tarziu o sa regreti de o sa te usture!
Daca nu iubesti pe bune si doar te prefaci o sa primesti doar palme si vorbe .....
Ce fel de vorbe? ......Alea cate te lovesc in stomac si te farama pe interior!
Nu pot sa multumesc pe toata lumea sau poate pe nimeni....
Mama imi zicea ca in doi treaba este mai usoara. , ca doar impreuna putem termina un lucru inceput. Ce nu stie mama este sa-si roada unghiile de la atatea griji , sa loveasca , sa urle , sa injure , sa raneasca si apoi sa-si ceara scuze.

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Je t'aime!

Zilele trec , orele zboara , minutele plutesc , dar raman clipele atat de parfumate . Raman toate momentele si privirile pe care nu le-as da nimanui nici macar sa le priveasca. Sunt egoista.....da si ce daca?
Nu ma satur sa te vad , sa te ating , sa te am , sa te respir , sa tresar , sa-mi bata inima , sa te lipesc de mine si sa te stiu mereu aici!

joi, 20 octombrie 2011

Si parca nu mai pot , ma duc tot la fund....

Chiar sunt satula de minciunile mele , cand totul devine greu si obositor , renunt. Si nu-mi lipseste fericirea pentru ca nu stiu cum este sa o ai. Dar hai sa imi iau viata la misto....Mi-e dor....
Ma dor picioarele si ma ustura ochii de la prea mult privit in gol. Cacat , niciodata nu pot sa am linistea mea , locul meu ...Locul unde pot intra la ce ora vreau , pentru ca daca vreau sa ma plimb pana la 3 si sa ajung cu inima in bucati acasa nu o sa tipe nimeni la mine. Unii imi zic ' M , timpul le rezolva pe toate' cacat , pana acum nimic nu a rezolvat , problemele de la sine niciodata nu s-au rezolvat. Nu ma astept sa gasesc fericirea stand in pat cu burta-n sus . da chiar si in pat poti sa dai de ea , daca dormi si iti face placere sa te intinzi ca un copil, sa-ti pui capul pe o perna moale care miroase a balsam si zambesti.
Merg pe dos si trecutul alearga dupa mine!

Betia gandurilor

Vomit un suflet si mai vreau , vreau sa beau! Ma simt ca intr-un film de scurt metraj .....
Si n-ai idee ca-s un om ce beau din gandul beat , mergand spre randul meu cu spatele spre iad.

In rai .....

Tin minte si acum....
Plangeau paharele de frica! Mai torn un pahar....si ma indrept spre mal  , zic ' Hai , aici e cald si bine , bate briza si ma bate gandul....randul clipei , inchin cu tine avantul si beau pana la fundul sticlei . M-asez pe pragul poftei tale si cant fals .... ma impidic in uitare...
Nu , nu mai torn , pardon , era sa uit..... Ma inec in bautura ca o proasta.....

Tu , Tu de ce te-ai intors ? Ce nu-ti ajunge?! S-au plictisit toti pana la urma? Ghinion . Eu ma plictiseam dinainte!

Revenge? Nah , I'm to lazy . I'm gonna sit here and let karma fuck you up!

Din sapte pacate am opt!

miercuri, 19 octombrie 2011

Un om c-o chitara!


Tu de ce te-ai intors?

Chiar asa , de ce te-ai intors ? Ce nu-ti ajunge?! S-au plictisit toti pana la urma? Ghinion. Eu ma plictiseam dinainte!.
Wtf ? De ce dupa ce pierzi o persoana relizezi de fapt cat ai tinut la ea?
Ei bine , mergi dracului mai departe. Pana mea , si eu am trecut peste , fa si tu asta! Sa nu-ti para rau , poate asa a fost sa fie , nu te poti impotrivi.
Adica crezi ca poti veni si pleca din viata mea cand ai tu chef? Si la cum era de asteptat vi mai prost decat cum erai cand ai plecat. Mai dute-n pula mea!.
Bai fratele meu , s-au plictisit si psihologii de tine? Era de asteptat .

marți, 18 octombrie 2011

Masochista mica ce poti tu sa fii!

Da,  da , trenurile vin si pleaca , am uitat B , ca al meu nu stationeaza. Never mind , toti imi zic ca sunt schimbata , dar nu este asa , sunt tot eu , o sadica. Teorizez pe cei din jur in cel mai urat mod. Si in acelasi timp ma terorizez si pe mine cu o stare de cacat si o autopsie sadica de ganduri.
Nu trebuia sa ma mintesti , trebuia sa imi spui adevarul  , ma durea mai putin. M-ai luat pana in maduva oaselor , nu trebuia sa amani , nu mi-ai ameliorat durerea. In caz ca te intrebi , te voi astepta mereu , stiu ca esti in viata. Ceva imi spune , ca traiesti sau poate am o intuitie a dracului de proasta si asta se intampla destul de rar.
Mi-ai spus ca niciodata nu vei renunta la ce iubesti , dar nu asta ai facut?! De ce eu ? De ce m-ai ales pe mine?
Sau cred ca stiu raspunsul.....eram demna de toata mila, ai vazut , ai stiut si ai ascultat prea multe despre mine si poate ca ai vrut sa ajuti . Ma intreb care a fost scopul tau. Ce ai vrut de la mine?Ma intreb daca am meritat atentia ta. Atatea intrebari si imi dau acelasi raspuns sec si idiot , eram o copila sadica demna de mila.
Poate ca ai vrut sa salvezi o viata. Poate ca eram doar un copil prost pe cale sa-si ia viata si ai vrut sa ajuti pe moment si probabil ai continuat.
Era piesa ta ! R.I.P!
Sunt un copil ciudat si prost , trebuie sa ma lovesc de prag ca apoi sa-l trec iar tie iti datorez tot , pana si ziua de azi. Astazi a nins Bella.... asta inseamna ca pot sa sper din nou?

duminică, 16 octombrie 2011

Esti prea prost sa existe titlu si poza
Pe bune?! Ti-a trecut prin cap sa te intorci inapoi? Da-ti doua palme!
Si dupa cateva zile , te mustra constinta aia murdara huh?! Pai un sfat  : da-te de pereti pana mori.



P.S obisnuiai sa-mi lipsesti. 




                                                 Esti un ratat.

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Pe unde-ti umbla inima?

Nu  , nu , si iarasi nu. Azi nu! Nu mai imi irosesc timpul cu persoanele care nu merita. Nu o sa mai spun ' Te iubesc' oricui , nu ! O singura persoana merita asta iar tu nu o vei echivala niciodata. Ea merita tot. Tu nu ! Am jurat ca nu mai imi bat capul si tocmai asta fac.
Ce mai vrei?! Vrei paine cu dulceata ?! Baga paine ca asta mai avem. Spre deosebire de mine te multumesti cu putin , nu faci nimic , alegi varianta cea mai usoara , habar n-ai de viata si te crezi capabil in a da sfaturi!
Chiar merit ceva de calitate , cineva de care sa fiu mandra, sa ma pot fali ca nu mi-am pierdut timpul deageaba , ca suntem la acelasi nivel , umar la umar. Dar , nu , chiar imi este rusine! Cine a zis ca nu poti lustrui un cacat , avea dreptate , am vrut sa te fac om , sa scot ceva de la tine. Dar m-am inselat si nu este prima data cand o fac. Da , sunt pesimista , asa si?! Nu am vazut niciodata intr-un cacat un bibelou.
M-am saturat de tine si ipocrizia ta , nu te mai suport cand iti pui sufletul pe tava si dupa stai sa iti lingi ranile.
Oamenii fug de tine si se sperie de rautatea ta. Si tu ce faci?!....zici de ei ca sunt vinovati , ca nu te inteleg ba ca nu o sa gasesti pe nimeni ca ea. Cacaturi baiete! Esti doar un copil imbatrnit care fuge de fericire si de oameni.
In final esti doar un las si un fricos.
- Fara tine sunt gol...
- Eu fara tine nu sunt!
Prea tarziu pentru regrete. Nu mai are rost! Parca eram un nimeni de nicarieri si vorbeam urat. Te rog nu ma mai cauta , atat iti mai cer.
Mai conteaza cate goluri am eu in stomac?

joi, 13 octombrie 2011

Esti prietenul meu cel mai bun, dar esti un imbecil!

- D ,frate ma auzi?
- Da...
- Pai nu se vede , poti sa te prefaci macar ca ma asculti?!
-Nu . nu pot....
- Unde ai fost?
- La lac...
-Mintesti!
- Nu , acolo am fost.
- Idiotule! Parfumul ei se simte in camasa ta....
- ......
- Tu ai idee cat esti de imbecil?!
- Nu , nu sunt , eu ....
- Tu ce?!
- Eu doar iubesc...
- Pai incearca sa te iubesti si pe tine , macar jumatate din cat o iubesti pe ea.
- As vrea sa pot.....
- Poti dar nu vrei!
- Ce sti tu despre iubire?! Tu nici macar nu iubesti , si dai sfaturi!
- Imbecilule , normal ca si eu iubesc , dar ma iubesc si pe mine!
- Nu , tu nu sti sa iubesti , tu te iubesti pe tine si atat!
- Da , sunt o egoista , dar macar nu fac ce faci tu cand suferi! Lasule...
- Acum ce faci?!
- Cant , nu se vede?
- De ce vorbesti asa ironic?  , imi bag pula , esti DEFECTA!
Si a plecat , in urma lui a ramas doar un ecou ce imi soptea neoprit ' ESTI DEFECTA!' . Nu stiu cu ce am gresit. Stiu draga D , ca sunt doar un ghiveci de flori parasit pe care toti uita sa-l ude. Sunt uscata , si poate si DEFECTA. Naiba stie ce mai este si asta.
Eu sunt doar magazinul cu oferte in care toti intra si iau ce vor , dar niciodata nu platesc , pleaca si vin cand vor ei , cu bocancii plin de noroi.
Sti ceva?! M-am saturat de tine , nu sunt eu aia DEFECTA , asa esti tu , idiotule. De ce faci asta?! De ce nu ma asculti si pe mine odata?! Inteleg ca sunt doar o frunza de toamna pierduta pe trotuar pe care toti o calca si nu isi aminteste nimeni de ea , dar tot timpul ti-am vrut binele , imi faceam mie rau , imi invarteam cutitul in rana doar sa te stiu bine. Mergeam la lac cu tine , si tie nici macar nu iti pasa ca acela era locul lui B , dar nici mie , urlam in alta parte.... nu voroiam sa te indispun. Si dupa tot ce am facut pentru tine , am primit acest compliment ' Imi bag pula , esti DEFECTA.'

Ah , cu toate ca astazi mi-ai facut viata un iad , DEFECTA asta de mine te iubeste prea mult. Nu voi lasa sa ti se intample nimic. Si chiar daca viata iti ofera cele mai grele momente , iti jur ca le vom trece impreuna imbecilule!

miercuri, 12 octombrie 2011

Nobody dies a virgin, life fucks us all

Era o zicala ' Cum te fute viata , nu te fute nimeni' ea te fute cum te prinde pe la colturi , te apleaca . te apuca de solduri si te fute in cur in cel mai urat mod posibil. Esti capra in propria ta viata. Nu o sa te intrebe nimeni ' Ba esti bine?' . ' De ce mergi asa cracanat'? Cacat , toti de intreaba din politete si ca sa te simti bagat in seama. Toate intrebarile astea de acelasi fel au acelasi raspuns sec si idiot.
Sunt sincera cu persoanele din jur dar pe mine ma mint in cel mai frumos mod posibil.
Cateodata am impresia ca toti sunt pusi sa-mi faca draci si sa-mi ofere cat mai multa" incredere "in mine. Va multumesc , dar mai bine ma lipsesc , si imi bag ceva in ea incredere care mi-o oferiti voi.
Dar imi este frica din nou , imi este frica de oameni . De pareri nu mi-a pasat niciodata , ma doare fix in cur de ce cred pizdele astea frumoase si proaste, de chestiile alea cu sanii mari si creier pauza. Si ma doare fix in cur de fustratii astia care stau in curu lor si spera la macar un buna soptit printre rujuri ieftine. Oameni fara viitor.
Nu aveti idee cat va urasc existenta. Ah , si cum viata ne fute pe toti , sper sa va futa la fel de bine cum a facut-o cu mine. Have a nice day!



duminică, 9 octombrie 2011

Just another regret....

Sincera sa fiu mi-e dor de tine draga B. Imi pare rau ca te-ai aruncat in gura lupului vara trecuta. Nu stiu daca o sa pot sa ma revansez odata dupa ce am facut. Trebuia sa iti spun de la inceput ce trecut am avut si setea mea dementa de a ma razbuna si dispareai din drumul meu. Dar cu toate ca tineam la tine , erai o tinta usora... si ca o lasa am actionat. Imi pare rau dar nu cred ca te incalzeste cu nimic. Tie nu iti mai pasa , ai uitat de durere si pentru mine o alta victima , un alt nume pe lista mea.
Mi-ai spus ca te-ai hranit si inca te hranesti din iubire ...... si ai mai spus ca eu ma hranesc din ura. Draga B , asta este cea mai simpla cale , sa nu suferi. Sa dai dracului sentimentele . Eu gandesc cu ratiunea , ca nu mai vreau sa doara , de aia! Nu mai vreau sa vorbesc despre ranile mele , pentru ca acum doar le ling in speranta ca totul va trece...
Vara viitoare , vreau sa fim prieteni , sa-mi povestesti despre 'pizdele' care au urmat dupa mine , sa ma neglijezi ca o 'pizda' iti ia prea mult din timp. Doar sa te am aproape.
Imi sti trecutul , de fapt o parte intunecata din el. Eu pe al tau nu il stiu , si nici nu vreau. Vreau sa stiu viitorul tau , ca esti fericit si ca primesti ceea ce meriti.
Ne vedem la vara !

' Hei , esti bine?' Fuck you , It's magic.

Da , sunt bine. De ce nu as fi ? nu ma mai intrebati doar de dragul de a intreba pentru ca stim cu toti ca nu va pasa si ca va lasati amagiti de un zambet fals si un raspuns sec. Asa ca stop asking me.
Nu sunt sincera cu mine , de ce as fi cu voi? Jesus , nu va pierdeti timpul cu mine , va asigur ca nu se merita.
Nu incercati , oricine a incercat nu a sfarsit bine.
Nu am facut nici un progres , sunt aceeasi pacoste mica care nu gandeste. Am jurat ca o sa dau cartile pe fata dar nu pot. Efectiv de fiecare data cand incerc sa ma schimb , sa fac ceva , sa-mi gasesc un rost in viata , un ecou imi sopteste ' Nu incerca , nu poti , esti doar o ratata' . Bai fratele meu , ma crezi tu pe mine ratata , dar pot mult mai mult de atat. Serios? Am zis eu asta? Sunt demna de toata mila.
De obicei o perioada de cacat din asta in filme este urmata de un 'fairytale' , nu frate , nu o sa fie nimic , o sa fie rahat in contiunare.
Asa ca maine la scoala daca aveti chef de raspunsuri la intrebarile voastre penibile , scutiti-ma. Nu vreau sa ma prindeti vreo unul dintre voi in starea asta. Pentru ca daca o faceti , o sa dau cartile pe fata si o sa va o luati in bot. Sunt prea sincera cu mine , si as vrea sa va pun oglinda asta si in fata voastra sa vedeti ce cacaturi sunteti , penalilor! Mai bine plec prima , mai bine las de la mine dar pana cand? Pana cand invatati si voi din greseli? Si cum asta nu o sa se intample prea curand mai bine duceti-va in pula mea. Nu am chef sa ma stresati , lasati-ma naibii in pace . Sa am si eu liniste macar o zi .... cer prea mult?
Asa ca maine , cand treceti pe langa banca mea imaginati-va ca Divolul va cere impozit , asa ca go on dude!
You don't have idea of  how much I hate your existence.

vineri, 7 octombrie 2011

So maybe I'm a masochist, I try to run but......

So , I guess you were one of those people who were supposed to walk into my life , teach me a lesson , and than walk away.

" I'm lucky to have a friend like you"

Da , draga D si eu sunt fericita ca te am ca prieten . Sincera sa fiu ma bucur ca am putut ajuta. Te voi ajuta mereu sti asta . Si in orice caz , lupta cea mare ai dus-o tu , eu doar te-am indrumat si ti-am dat sfaturi .
Datorita tie ai reusit! Eu doar te-am sprijinit. Era randul meu sa ajut , cu toate ca nu pot sa ajut cum am fost ajutata eu , dar incerc.
Ma bucur ca ai trecut peste , esti o persoana puternica. Ai dovedit ca stai bine si cu parctica nu ca si mine...
Cred ca asa o sa fim o viata... eu dau sfaturi si tu le aplici.
Uneori mi-as dori sa fiu ca tine , cu toate ca ai suferit , zambeai ....
Dadeai impresia ca mergi mai departe.....si chiar aveai ambitia sa o faci si ai reusit intr-un fel.
Sunt mandra de tine D . Si eu sunt norocoasa ca am pe cineva ca tine alaturi de mine.
Si poate ca data viitoare cand mergem la lac , am sa plang eu pe umarul tau si sa-ti vorbesc de el.
Si uneori cand  imi vine sa renunt la toate dar ma gandesc ca te am pe tine , cel ce ma ajuta mereu. Si nu pot sa plec asa , ma leaga un bagaj de amintiri de tine si nu le pot da dracului pe toate.
Asa ca raman . O sa fiu tot aici! Si micutule , nu uita orice ar fi te voi ajuta si iti voi fi alaturi mereu.

Te iubesc si imi este dor de tine pustiule!



Do what you love and fuck the rest

Love is like playing the piano.
First you must learn to play by the ruls, then you must forget the ruls and play from your heart!


joi, 6 octombrie 2011


Guess what? I'm not perfect, and neither are you. 

Fuck off , whore!


No , you don't no what it feels like so don't act like you do. Don't tell me you can relate and that things that will get better . I don't want to hear that you've been through the same thing and that I just need to get past it . Stop saying that you care when you don't , or trying to convince me that you won't tell anyone my secrets when you talk about me behind my back all of the time. Don't tell me to move on or try to find some new friends , because honestly , I don't want to fucking hear it . Yeah , I do know that there are people out there who are starving , orphaned , sick , impovershied and dying , and I do feel bad for them , but what the fuck does that they have with me ? Why don't you just let me dwell in my misery and fuck off?!

Nu ling unde am scuipat.

Jesus . la fel... dar de ce te-ai intors acum? , dupa un an .... de ce ai venit din nou?
Ei bine daca crezi ca ai sa-mi tulburi linistea , crezi gresit. Frate , a fost doar un capitol al vietii mele , care este incheiat , nu il mai deshid nici moarta. Asa ca te rog , daca ai de gand sa te revansezi fata de mine , pleaca.
Nu vreau sa te mai vad! Si de data asta sunt foarte sincera.
Ai spus clar , ca SUA nu se compara cu Romania , asa ca pentru ce naiba te-ai intors?
Eram dispusa sa imi simplific viata , dar ai aparut si am sentimentul prost ca o sa mi-o complic din nou.
Adica pana mea , crezi ca poti sa intri si sa pleci din viata mea cand vrei tu? Mai dute-n pula mea.
Trebuia sa bei din pahar inainte sa se sparga. Asa ca acum te rog , dispari pana nu ma calci rau de tot pe bataturi.
Adica wtf ? Acum te maturizezi , si te-ai gandit sa te revansezi fata de mine?
Mie nu trebuie sa imi platesti nimic , mi-am inchis ranile iar daca vrei sa le redeschizi din nou , slabe sanse.
Din adorarea suprema treapta cu treapta ai coborat la indiferenta , la ura chiar, asa ca tot ce iti ramane de facut este sa pleci , pleaca!
Am fost indulgenta pentru ca eram orbita , am vrut tot ce era mai bine pentru tine si am uitat de mine. Nu mai sunt ca inainte , sunt egoista ! Da , pentru ca am fost buna pentru mult timp si acum a venit vremea pentru o schimbare si in viata mea.Nu mai sunt aceea la care poti veni sa ceri sfaturi , umarul pe care alta data plangeai , sunt doar o cunostinta veche , nici nu vreau sa imi spui ' hei ' cand ma vezi pe strada. Nu sunt in minus , dar nici in plus asa ca nu te sinchisi. Esti doar o parte din trecut , una la care am pierdut cheia si nici nu vreau sa imi amintesc , nu , am spus destul de clar ca ai disparut din viata mea cu mult timp . Si da frate , nu mai sunt ca vremea , nu mai schimb nimic. Raman aceeasi egoista , orgolioasa si prefacuta persoana care am devenit de cand ai plecat.
Te simti ca un ratat , un distrus?! ( asa si esti ) dar eu nu o sa mai fiu acolo sa te sprijin si sa te consolez , am sa fac cum ai facut tu , cand ai cea mai mare nevoie de mine , am sa te parasesc! Meriti mult mai mult de atat , meriti sa ma razbun din plin dar nu ma cobor eu la stagiul tau , prefer sa te privesc de sus cu ura si dispret.

marți, 4 octombrie 2011

And I hope it hurts you *__*

Go ahead , pass me in the halls and pretend I don't exist , I hope every single time we make eye contact , you relive every memory we've ever had.
And I hope it hurts . ^^

Yeah , I am smiling but you're not the reason anymore

                                     
Can't I stay a little longer? I'm so happy here.

You can't change who I am !

Plang si urlu fara oprire , ma uit in gol si imi amintesc de tine...Am iubit si am primit rahat pe tava . Lucrurile nu erau roz , nici macar un roz spalacit....
Doar ura ma tine pe linia de plutire a vietii , de ce dracu nu pot sa recunosc ca nu mai pot , ca vreau sa ma vindec , ca vreau altceva si ca nu mai pot fi ipocrita cu doua fete care am fost...?
Sufer...si ma doare al dracului de tare , nu mai sunt indiferenta de alta data , nu pot trai fara tine , nici macar nu vreau sa traiesc fara tine . B , imi este al dracului de dor de tine si stiu ca nu pot face nimic sa te am langa mine , caci nu pot sa inving moartea , ar fi imposibil pentru un copli ratat si fara sperante ca mine.
Nu te-am meritat , nu am meritat atentia ta , nu am meritat sa ma ajuti.... Imi este rusine cu ce sunt , nu ai fi mandru de mine ....
Stiu ca daca iti faci parintii sa sufere o sa te usture mai tarziu , dar asa sunt eu , pe cei care tin la mine ii fac sa sufere , ii fac sa ma urasca....
Cu ochii inecati in lacrimi ma dau batuta ....Este prima data in viata cand renunt , cand nu mai pot continua lupta , cand nu mai pot...cand nu mai vreau sa pot , cand ma leg de amintiri si nu ma desprind de ele... cand nu ma pot gandi la altceva in afara de tine , cand imi vine sa mor!
Imi pare rau .... regret ca nu sunt ce ai vrut tu sa fiu , regret amarnic ca nu sunt puternica ca si tine , regret ca nu mai pot lupta , regret ca ma dau batuta dar nu mai pot , am si eu o limita !
Se mai intampla sa scrie ' Stop' si la mine....Da , asta face o persoana ratata ca si mine , renunta.... , renunt la tot , doar sa nu imi fie greu , doar sa nu plang , doar sa nu sufer , sa imi fie bine in exterior , ca in interior doar eu stiu ce sentimente demente am in mine.
Si ma multumesc cu atat, sa fiu o ratata care traieste in trecut dar si cu regrete. 
Astazi a fost prima zi din an cand am trait doar din trecut , si regret al naibii de tare tot ce am facut.
Imi este dor de tine! Si oricine a incercat sa ma ajute , sa ma inteleaga , am dat acelasi raspuns : ' Nu poti lustrui un cacat'!

luni, 3 octombrie 2011

duminică, 2 octombrie 2011

Hey , you!


Hey you ,
Yes you . Stop being unhappy with yourself. You are perfect. Stop wishing you looked like someone else or wishing people liked you as much , as they like someone else. Stop trying to get attention from those who hurt you . Stop hating your body, your face , your personality , your quirks. Love them. Without those things you wouldn't be you. And why would you want to be anyone else? Be confident with who you are . Smile. I'll draw people in. If anyone hates on you because you are happy with yourself then you stick your middle finger in the air and say screw it . My happiness will not depend on others anymore . I'm happy because I love who I am . I love my flaws . I love my imperfections . They make me me . And "me " is pertty amazing!

No , I don't wanna go...

Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat Starea Civila !

sâmbătă, 1 octombrie 2011

I won't stop , until you tell me to!


"B: M , la ora 4 ma astepti in fata blocului.
M:  Pentru ce?
B:  Poti sa nu mai pui atatea intrebari ?!
M: Am dreptul sa le pun!
B: Poti sa nu mai urli la mine?!
M: Bine , ne vedem la 4 !
Si a inchis telefonul , era nervoasa , nu stia ce vroia , el nu vorbea asa cu ea doar atunci cand era ceva grav...si de data aceasta nu avea rabdare .... A iesit in fata blocului si a asteptat , era 16:15. Dar il vede venind . Era tuns..., si-a tuns parul ... de data asta avea dubiile mai mari...
M: Ce s-a intamplat ? si i-a atins usor parul
B: Nimic....trebuie sa vorbim...
M: Te ascult...
B: Nu pot aici
M: Dar care e problema ? e bine si aici
B: Pentru tine totul e bine , oriunde ! asculta-ma odata si pe mine si sa plecam de aici!
M: Da , tu le sti pe toate , tot timpul!
B: Da , chiar le stiu spre deosebire de tine!
M: Crezi ca sti?! Atunci fie , ma doare undeva de ce sti tu! Boule!
B : Poti sa nu mai urli ?! se uita toti la noi.
M: Bine , sa mergem de aici.
Tot drumul pana la lac nu au scos nici unul nici o vorba. Se uita urat la el si se intreba de ce nu mai are pierce si s-a tuns. Dar nu asta o preocupa pe ea , i se parea ciudat ca avea o stare de nervi si impulsivitate...
B: M , sa sti ca te iubesc micuto!
M: B , sti ca si eu te iubesc la fel de mult.
B: Nu kid , nu intelegi.
M : Ce sa nu inteleg?
B: Am cancer...
M: Poftim?! si acum te gandesti si tu sa-mi zici?!
B : Ti-am spus , nu intelegi!
M: Inteleg , si inca foarte bine .De ce cand ai varsat sange ai zis ca nu e nimic grav?!
B: Pentru ca nu era momentul sa afli...
M: Da , si asta-i momentul perfect nu ?
B : Kid , imi pare rau...
M : Ce termen ai.....?
B : Cateva saptamani....
M : Te urasc! De ce imi faci asta ?! si plangand a plecat de acolo....
B : Stai.....!
Il ura , nu mai simtea nimic , isi dorea sa moara , sa nu il mai vada in viata ei . Era distrusa , el era tot ce avea , ii era ca si un parinte , il iubea cum nu o facut-o niciodata si acum.... Il ura.....Pe fata ei fericita de alta data acum curgeau lacrimile , isi dorea sa moara , sa nu il fi intalnit vreodata....Isi spunea in sine ca e puternica dar de fiecare data cand cinva o intreba de ce plangea , izbucnea in plans...fara sa se mai opreasca. Prietenii ei o cautau zilnic , dar ea nu le raspundea . nu le spunea nimic. Tinea totul pentru ea... Vroia sa simta durere , sa se raneasca , sa se echivaleze cu ce simtea in suflet... A luat cutiul si l-a infipt in mana.
Matusa ei vroia sa o cheme la masa , intrand in camera a vazut-o zacand pe jos intr-o balta de sange ... A sunat la salvare si au dus-o la spital....Doua zile nu s-a trezit , dar B , tot timpul o supraveghea , ii citea poeziile din Bacovia... cele pe care ei le citeau impreuna la lac... Cu greu si-a deschis ochii si i-a vazut chipul , l-a vazut langa ea , si asta conta.  Ii ia usor mana si o intreaba:
B : De ce ai facut asta?
M : Vroiam sa simt durerea care o simt in suflet...
B: Ceapa mica ce esti , eu niciodata nu o sa te parasesc chiar daca.... dar ea isi intinde mana ei mica si ii sopteste incet:
M: Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla peste cateva saptamani....
B : Te iubesc kid... !
M : Si eu , uriasule.
Au trecut doua zile si micuta M a fost externata din spital , acum era in regula , era dispusa ca ultimele saptamni din viata lui B , sa fie speciale , alaturi de ea.
Si chiar asa a si fost , au fost cele mai speciale saptamani din viata ei . Simtea ca zboara , dar stia ca nu pentru mult timp. Il facea sa uite de durere , il facea sa uite de tot , il facea sa creada ca poate sa zboare cum  credea ea.
Dar a venit si timpul ca saptamanile acelea sa se termine si intr-o zi posomorata de primavara el s-a stins din viata.... La inmormantarea lui ea nu a varsat o lacrima , nu vroia ca altii sa o creada o persoana slaba , vroia sa fie puternica, si asa a si fost , pana cand s-a terminat ceremonia , si plangand a fugit la lacul unde pescuiau ei doi si a inceput sa urle... sa planga si sa regrete.... toti se uitau la ea , se uitau cu niste ochi mari si nedumeriti dar ei nu-i pasa . Urla continuu , fara sa-i pese.
Avea o sete de nedescris de a se razbuna , nu conta pe cine  , oricine ii iesea in cale , ii facea sa sufere. Nu mai conta nimic pentru ea , era Diavolul in persoana.
Avea setea dementa de a-si clati ranile cu sangele altora. Era o persoana distrusa , avea o rana care cu toate  ca sangera continuu , ea stia ca se va vindeca dar in acelasi timp stia ca ii va ramane o cicatrice pe viata .
Timpul trecea, dar ea nu mai simtea nimic , toti ii spuneau ca este o persoana puternica ca are ambitia sa mearga mai departe dar ei nu stiau ca ea mergea aproape in ficeare zi la cimitr si la lac si plangea... Nimeni nu stia , doar ea... Au incercat multi sa se apropie de ea , sa o inteleaga , dar nimeni nu stia ce amestec de sentimente demente erau in ea. Doar ea stia...
Si timpul a trecut , fata a crescut , isi gasea multe victime care le ataca si se hranea cu sangele lor , isi clatea ranile , si dupa regreta , dar mergea mai departe , nu ii pasa. Nu mai avea sentimente , nu mai avea inima ....
Si acum aceea fata , isi aminteste cu drag de B , nu plange cand le vorbeste altora , dar inca urla la lac , si plange la cimitir.....Dar l-a iubit , il iubeste si il va iubi mereu! Pentru ca el este o parte din ea cu toate ca a murit!

Best Friend

Si cand viata mea este gri si imi vine sa ma dau cu capul de pereti imi amintesc ca o am pe ea, cea mai minunata persoana care imi face ziua mai buna ! Ea imi spune ca totul trece si sa merg mai departe , tocmai de aceea pot sa spun ca este o parte din viata mea si ca orice s-ar intampla ea mereu o sa faca parte din mine.

She will be loved...!

I love you !

Sometimes , two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together!

" Pentru ca te iubesc...."

De ce ti-a fost greu sa o zici de prima data?... De ce m-ai lasat sa cred ca iti sunt indiferenta? De ce m-ai lasat sa cred ca doar te joci cu mine? De ce nu ai fost sincer cu mine de la bun inceput?
Este prea tarziu....Si eu te iubesc , poate mai mult decat o faci tu si totusi sunt dispusa sa te fac sa ma uiti si sa fi fericit! Te iubesc si as face totul doar sa stiu ca zambesti si ca faci ceea ce iti place, restul nu mai conteaza. Si eu o sa imi revin . Acum imi sangereaza rana dar am nevoie de timp sa se vindece si promit ca nu o sa las pe nimeni sa o deschida. O sa imi tin promisiunea fata de Bella si o sa fiu o masinarie fara sentimente....O sa fiu ipocrita si falsa care am fost pana acum. Una care iubeste pentru ea .
Am avut cea mai buna masca , uneori mint asa de bine incat si eu ma cred dar in fata ta , am lasat-o sa pice , stiam ca la asta se ajungea dar nu ma puteam opri.  Am fost egoista , orgolioasa , atunci cand am gresit dar sti ce a facut iubirea din mine.... Mi-am aruncat orgoliul , nu mi-a mai pasat de nimic , doar sa stiu ca te am si esti langa mine dar acum...o sa pleci! Nimic nu o sa te opreasca , e timpul sa iti faci un viitor si stiu ca eu nu fac parte din el .
Cand a inceput vara , inca nu eram vindecata dupa decesul lui Bella , vroiam razbunare , nu conta pe cine , conta doar sa o fac. Si da  , am ranit multe persoane , si acum este randul meu sa iubesc si sa sufer , ceva care sa echivaleze ce am facut.
E: ' Mi-am propus sa merg si sa uit de tine si de tot doar ca nu pot...'
Eu: ' De ce?'
E: ' Pentru ca te iubesc , de aia!'
Si eu te iubesc piscot , si nici macar nu ai idee cat de mult , dar poate ca a venit timpul sa iti faci un viitor mai bun si sa ma uiti.

Te iubesc!