miercuri, 30 noiembrie 2011

Vamaia , vama noua ,o bucata din vama veche

Eu fac abstractie de cacaturi si ma bucur de vama. Mi-e dor de casa.
Imi fac bagajul si iau trenul spre Vama.
Imi bag pula , eu m-am carat.

marți, 29 noiembrie 2011

In loc de titlu as scrie o injuratura

Nu mai inteleg nimic...
Nu trebuia sa beau asa de mult


ba trebuia...


Ce mi-ar fi placut sa fiu puternica si sa stiu chiar totul despre viata! Dintre toate femeile din mine , asta care ma poseda acum nu imi place deloc . Copilul asta rasfatat cu ochii mari care se intreaba incotro e rasaritul ca m-am saturat de zi si noapte. 
Starea asta imi tradeaza varsta. 

Iubirea nu se cumpara dar se plateste scump



Pe zi ce cresc ma maturizez si ma doare pana si fizic


Pacat

Am inteles ca trebuie sa trecem prin bune si rele , sa ne futa toti in cur si sa-si bata joc ca apoi noi sa ne ridicam si sa dam cu pumnii in piept ca suntem smecheri .
Nu inteleg de ce atata chin. ....de ce trebuie sa demonstrez ceva , cuiva .
Oricat ai incerca sa areti ca ii iubesti , o sa te creada doar un ciudat. Nimanui nu-i pasa ca tie iti pasa si cu toate astea se pare ca toti mai multi cauta o persoana careia sa-i pese pe bune.
In teoria mea era mult mai simplu sa fim sinceri si sa ne iubim.
Cine sunt eu sa am o teorie?...

Lupt pentru nimic si sunt un nimeni printre atatia nimanui .

Before you walk into my life

You need to know something about me. You need to know that I'm a very insecure person , I have a very low self esteem , I'm not perfect . I am a everything but perfect. I find it hard to trust people now. I've made mistakes in the past , and I've learned to live with them. I've learned to accept people for who they really are , it's not hard. Sometimes , I can't be bothered anymore . Sometimes I don't even want to be alive , but , the things is  I have a million reasons to be alive and I just haven't found them yet. I miss the people that I shouldn't event think about anymore. I've liked , I've loved , I've been hurt . I have hurt people . I'm not perfect . But hey , this is me. And before you walk into my life , you need to know these things. Because , if you walk into my life , you can't walk out of my life when things are getting hard. Just like all the other people did.

luni, 28 noiembrie 2011

Mi-am promis mie ca o sa am ceva mai bun si o sa am

Imi este teama sa ma indragostesc de tine....
Nu ma pot controla si nu-mi pot lua gandul de la ochii tai . Oriunde merg , orice fac , ii vad peste tot.
Imi e teama de ei ....de ochii tai atat de fragili si sinceri, sunt ca doua picaturi de ploaie care cad usor si apoi se zdrobesc de asfalt. Ii vreau mereu cu mine , ii port mereu in suflet. Seara dorm cu ei pe perna si stiu ca ma veghezi. Atingerea ta , mangaierea ta...
Nu ma lasa sa ma indragostesc de tine!

duminică, 27 noiembrie 2011

Love Story

Mai stii cand am stat o ora intreaga la tine in brate si ne incalzeam? Amndoi imbracati gros , tu ma tineai de o mana si eu stateam pe umarul tau.
Sau cand te-am sarutat la semafor si radiai?
Esti un copil...pe care vreau sa-l fac fericit , langa care vreau sa trec prin multe stari.
Iti multumesc pentru azi , iti multumesc ca ai putut sa deschizi poarta pe care eu o inchisesem.
Adio muci in batiste dupa oameni de nimic!

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Love?

Iubirea adevarata este aia  cand strangi din dinti si plangi in timp ce scrii aici rahaturi. Tocmai de aia caut eu persoana aia speciala care sa tina la mine macar pe jumatate din cat o fac eu. Imi place sa ma simt iubita si importanta. Vreau.....nu stiu ce mai vreau....

Tipic

Ea: O tipa sufletista , sincera , frumoasa , mult mai desteapta decat el , ambtitioasa si cu sarmul de rigoare.
El: Un tip atragator , frumos , nu mai destept decat ea , ambitios , mincinos si cu lista de fete in agenda.

Ea: Singura de aproape un an.
El: Singur de apropoape o zi.

El: O preseaza si insista sa fie impreuna.
Ea: Il place , intra in joc , il lasa putin cu botul pe labe , revine la el ,se vad , se simt bine.

El: O streseaza cu mesaje si cu telefoane , vrea de la ea imposibilul.
Ea: Ii spune " Hai sa o luam incet , nu vreau graba " ea atenta si meticuloasa nu prea ii acceapta toate maruntisurile.

El: Se vede cu fosta , ea din intamplare il vede si il suna , el baga minciuni , ea nu ii pune intrebari incomode doar ca simte ca treaba se repeta si oricat vroia sa fie altfel , a dat peste aceleasi minciuni.
Ea: Nu simtea cine stie ce , era mai mult atractie , dar cum pofta vine mancand ...se gandea ca o sa fie bine.

El: Ii da un mesaj in care ii spune ca tine la fosta .
Si de aici m-am scarbit total.
Cat seamana toate povestile intre ele , cat ai vrea sa fie ceva unic si de durata , se rupe ca o ata absolut tot. In tot ce credeai , in ce vroiai si sperai. Nu vreau sa ma mai manifest nici macar prin furie , defapt nu mai pot. Si am ajuns si la momentul de care vorbeam...in care ea o sa se cace pe ele sentimente . Ma doare pe mine pentru ca o doare pe ea!
Atunci cand te-ai despartit de una si inca simti ca o placi, ca te-ai implicat , nu incepe o noua relatie , nu baga in trioaca ta si pe altul. Tu poti sa spui oricand " Gata , ma impac cu fosta" si pleci. Dar ce e implicat in toata mizeria ta o sa se simta folosit si nu mai vrea prea curand pe cineva.
E atat de greu sa respectati?! Pun pariu ca 80% dintre fete dupa ce termina o relatie , in a doua zi nu le este gandul la alta. Mfine ...jenant.

Nu ling unde am scuipat

N-am stiut niciodata pe cine vreau , in schimb ce vreau stiu si acum. Imi doresc idealismul ala parafuit si cacacios. Relatia simpla si complicata in acelasi timp. Tachinarile alea dupa care sunt dependenta, certurile prostesti si impacarile dragalase. Eu asa vad o relatie ok , una in care lucrurile nu sunt neaparat roz si din turta dulce . Pana acum am trait doar in primele saptamani sau luni fericirea , apoi a disparut totul. Am oferit sanse , mi-au fost luate sanse ,am suferit , am plans , m-am ridicat , mi-am bagat pula si n-am mai dat nici un semn.

Refresh

Incerc sa-mi golesc mintea , sufletul ce a mai ramas din el , sa-mi indrept spatele si sa incerc sa fiu un om mai bun.

If you need me , I'll be in space.

Chiar nu inteleg de ce iubirea se spune ca este atat de importanta , de ce toata lumea o cauta , de ce toti vor sa simta si in acelasi timp fug de ea.
Sunt aici , astept sa vina dracului cineva sa ma prinda de mana si sa fuga cu mine. Nu astept nici te iubescuri , nici rahaturi siropoase . Vreau simplitate , realitatea , sinceritatea si increderea.
Cum naiba imi poti spune tu mie ca vrei acelasi lucru cand nu esti in stare sa-mi demonstrezi prin gesturi marunte ca ma vrei ?
" Vreau sa ne vedem si sa vorbim , mai gandeste-te la ce ti-am spus!"
M-am saturat sa ma mai gandesc , nu mai vreaaauuu, nu te mai vreau , nu va mai vreau...

CREDE

Sunt in starea in care imi doresc sa fiu iar copil , sa nu-mi imaginez nici macar cum e sa te intepe stomacul de emotii , sa nu stiu ce sunt alea lacrimi de durere (atunci cand cazi de pe bicicleta si faci buba...)

joi, 24 noiembrie 2011

O alta chestie

Miez de zi. Ceasul de pe noptiera arata cu cifre rosii ,pasive , undeva la ora 1:30 PM. Liniste acuta ce se intrepatrundea cu intunericul somnoros din dormitor. Jaluzele tipice , albe , prafuite , invelite de o draperie subtire , rapuse pana la urma de fascicule de lumina ce dadeau camerei culoarea pozelor vechi. Aer inchis si greu , cu aroma emotiilor si cea de cafea. Un radio vechi , de undeva din colt , de pe pachet , intona surd si teribil de incet melodii vechi. Nimeni nu le asculta oricum.
Suspine. O pereche de rasuflari umpleau camera . Pernele toate sunt aruncate prin dormitor. Patura doarme pe scaun. Ei doi stau inodati intr-un cearceaf vechi. Chitara ii priveste muta. El cu privirea in tavan , fumand , ea cu capul pe pieptul lui , imbratisandu-i gatul. Nu si-au vorbit deloc. Fumul amar o ucide. Pierde o lacrima . Nu conteaza. Ramane indiferenta...pentru ca trebuie. Dar nu o sterge. Se ridica si-l priveste , iar linistea lui o distruge . O distruge pentru ca tacerea lui inlocuieste povestiile si rasetele de dinainte.
 - Tu ....ma iubesti , este?
Isi dezveleste ochii pe perdeaua de suvite negre . El stie ca ochii ei nu pot sa minta , iar ea vrea ca el sa o creada. Vrea ca ea insasi sa se creada.
- Nu . Suntem doar prieteni cu beneficii si atat. Doar ca din prietenia noastra au ramas doar beneficiile.
- Aiurezi.
Il saruta , ii musca buza cum obisnuia de fiecare data . Si ii zambeste cu ochii de portelan.
- Ia-ti chitara si pleaca.

There's a stranger in my mirror

Ok micuto , ai adunat prea multe in sufletelu' ala al tau in ultima perioada. Atat de multe  , ca se imping una intr-alta , gata-gata sa iasa pe rand afara. Dar tu nu , le ingramadesti tot mai mult , incat incepi sa ai din ce in ce mai multe ideei , care de care mai copilaresti sau mai stupide. Sau nu?! Cert e ca le ai si iti ataca ego'ul ala al tau de portelan . Si te-apuci sa joci rolu' ala de negativista , care ai impresia ca ti se potriveste atat de bine. WRONG. Da-ti doua palme si transforma-te in ceea ce sti ca trebuie si ca poti fi . Da , da! Tu poti sa fi exact asa cum iti doresti , daca te si straduiesti umpic.
Bai , din iarna oricum am un nou inceput , asa ca trebuie sa ma pregatesc pentru el . Step by step.
Da , nu stiu de ce am simtit nevoia sa scriu toate chestiile astea . Nici macar nu au sens. Doar, asa ,ca de obicei ...acea poveste care nu mai are sfarsit , aceiasi EU.

Craciun?

Nu ba , nu. Anu asta nu vreau sa vina Craciunul , chiar nu. Vreau sa stea acolo , departe . Stiu oricum ca Grasu ' ala n-are ce sa-mi aduca , nici nu stie ce vreau. Nici nu i-as spune. N-ar avea oricum ce si cum sa-mi aseze sub brad , cacat de brad.
Este foarte aiurea . Asta nu e Craciun , este o zi imbacsita si oarecare de decembrie , in care mocirla se afla peste tot pe strazi si oamenii sunt mult prea sictiriti de tot si de toate. De inteles , desigur. Nu mai e perioada aceea a anului , cand toate lumea imparte fericire si se simte fantastic. Ooh , clar nu !
Dorintele doar se pierd . Le-as pune pe hartie , asa pentru mine ca sa ma organizez , sa incep 2012 ( care apropo trebuia sa fie sfarsitul lumii , nu am uitat) cu mintea limpede , dar ba , imi curg de pe foaie. Cerneala a obosit si adoarme mazgalind foaia. Cum naiba sa ma echilibrez , sa-mi pun creierul si inima in balanta? In nici un fel. De ce nu ma mira?..
In fine . As vrea sa stiu , sa invat , sa ma hotarasc. Mi-e cam greu sa pun in legatura cu ce , pentru ca mi-e frica, ohh groaznic de frica. E genul ala de teama care-mi umple maduva spinarii cu gheata . Sunt o lasa. Cea mai lasa.
" N-are ce sa fie rau , are ce sa fie bine"!
Prostii!!

miercuri, 23 noiembrie 2011

Ea este Miriam

Miriam e inerta . Si am sa va spun eu despre ea.
Ar fi vrut sa fie mai sociabila , mai putin egoista , mai buna.
Ar fi vrut sa fie speciala si sa stie cum sa fie mai fericita decat poate in mod curent.
Ar fi vrut sa iubeasca si sa fie iubita.
Ar fi vrut sa faca ceva anul asta , nu sa se termine pe nesimtite , sa se faca remarcata , sa se distreze.
Ar fi vrut sa stii totul de la inceput , fara sa te faca sa izbucnesti mai intai in dezgust , pentru ca stie ca nu e o persoana oribila si uraste sa isi bata joc si sa nu se implice.
Ar fi vrut sa te lase mereu sa o iubesti asa si , de fapt , sa nu regrete nimic.
Niciodata nu s-a gandit la consecinte si clipe pierdute , acum insa le simte dureros de tare pe toate. Ar vrea sa faca ceva insa e cam tarziu.
Cuvantul " intodeauna" o da peste cap complet .

Acum incep sa urasc chiar si ce iubeam


Cu titlu

Asculta aici amice , daca cumva mai clipesti in directia ei vreodata , pot sa te ingrop asa de adanc in pamant incat caldura din mijlocul pamantului sa-ti incinereze fundul!

luni, 21 noiembrie 2011

Cum zicea


Cand timpul trece tic-tac toate merg perfect , nu iubesc , nu ma doare inima , nu-mi pasa , ma distrez!

ALO?

Va mai intrebati de ce avem o tara de cacat. O avem pentru ca voi criticati , criticati , criticati.
" aia e proasta si cocalara"
" aia scrie gresit"
" aia are profilul incarcat"
" aia are o poza in curul gol"
" aia scrie despre baieti"
" aia e obsedata"
..ok , in principiu nu ma intereseaza comentariile absolut penibile care nu-mi provoaca decat o stare grava de basini. In fine...ideea e ca scriu pe blog ce ma taie capul si ce am chef. Nu exista bloguri bune si bloguri proaste. Exista doar oameni cu mintea descuiata care scriu ce simt indiferent de moment. Cand stai sa analizezi postarile altora si felul in care se exprima inseamna ca: 1. esti plictisit , 2. suferi de nebagare in seama, 3. nu esti multumit de ce faci tu. Ideea e ca va urez o la revedere placuta!

15 ani tati.

Chiar m-am plictisit . E oribil , voi sunteti cretini si imebecili. Aproape ca va urasc . Ma enervati , ma stresati cand ma intrebati din senin " ai patit ceva?". Nu , nu am patit nimic ... Sunt eu Miriam , tipa aia care vorbeste mult si prost. Sunt eu narcisita care se iubeste pana in varful degetelor de la picioare . In capul meu sunt perfecta. Sti cum era melodia aia " eu sunt perfecta iar tu un labagiu de cacat" ....de un timp nu prea imi pasa de nimic. De pareri , de oameni care vor sa ma ia peste picior , de cacanari care au glume de santier. Imi pare rau dragilor ....dar nu va mai suport . Crezi ca-mi pasa daca tu esti gelos? Nu , nu-mi pasa. Fac ce simt. Daca vreau sa merg sa sarut pe T , apai asa fac. Daca vreau sa-mi pierd vremea mergand prin parc , apai ma duc. Crezi ca ascult de cineva ? Am regulile mele , visurile mele si atat. Nu ma dirijeaza nimeni , sunt mare si acum pot sa ma hotarasc si singura.
- TE ROG SA NU MAI SPUI LA NIMENI-
OFICIAL IMI MERGE BINE !!!

duminică, 20 noiembrie 2011

Pam Pam

E atat de bine sa fiu eu . Nu trebuie sa ma fastacesc sa-mi aranjez parul , nu trebuie sa stau doua ore in oglinda cautandu-mi defectele. Sunt eu , o stramba si o tembela. Ma iubesc ca am reusit sa inteleg lucrurile ...cu greu e adevarat dar niciodata nu e prea tarziu.
Nu stiu de unde vine linistea asta:))

Nu mai pun fericirea altora in fata fericirii mele

Ce daca ti-a trecut de mine si ce daca ai mintit?
Ce daca acum sunt bine?
Nu ma mai intereseaza , nu-mi pasa , a trecut tot.
Habar nu ai cum e sa treci prin asa ceva...
Imi place noul meu stil de a aborda lucrurile , imi place de mine acum!

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Langa tine simt ca inima mea ar vrea sa-ti spuna te iubesc mai mult in fiecare zi

Intinsi pe spate , cu berea in mana si cu inima cat un purece , privim tavanul asta pe care il cunoastem de ani de zile bucata cu bucata , fiecare crapatura ne face sa privim mai atent si sa facem ochii mici.
Am cearcane si tu ma iubesti si asa. Nu mai e vorba de defectele fizice , nu e vorba de riduri, vergeturi si locurile intime , urate dupa care tanjim in fiecare secunda. Stam asa intinsi si privim lustra sparta lipita cu scotch si zambim. De ce zambim?
Suntem doi oamenii ciudati si totusi extremele se atrag . Imi place sa stau cu tine in brate si sa te lipesc de sufletul meu. Asta esti tu , canti la dus , iti place sa imi ti companie cand fac baie , iti place sa devi dependent de mine si totusi.... Te iubesc....

Peste tot tu

Nu stiu sa-ti explic , sa-ti descriu...nu stiu nici macar sa-ti fac un desen ...si pana la urma ce as desena pe coala aia de hartie? Eu desenata in fuga , cu genunchii juliti si plini de vanatai , parul in toate directile , ochii mici si o inima mare, mare care imi iese din piept chiar si din desenul asta facut in graba. Pe tine nu stiu sa te desenez , habar nu am cum sa-ti fac gura , buzele mici si tuguiate , spatele sau degetele frumoase cu pielitele taiate si ingrijite . Te stiu doar cand inchid ochii si ma lovesc cu imagini cu tine peste tot...si imi place. As vrea sa vezi cu ochii mei cum vad eu lumea acum , cum te vad pe tine si doar pe tine din multime. Sa vezi si tu ce frumos e sa te trezesti dimineata si sa te uiti la ceas si sa nu mai ai rabdare sa mergi in oras sa te vezi cu tipul cu ochii albastri



joi, 17 noiembrie 2011

Fum de tigara

Am pasit in camera zgomotos lasand tocul sa faca galagie , el statea la geam si fuma linistit , muzica se auzea in surdina.
- Stiam ca vi!
- Serios? De unde le sti tu pe toate?
I-am luat tigara din mana si am tras un fum nervoasa din el , el nu a comentat , nici macar nu m-a privit , si-a luat o alta tigara din pachet si o aprinse nervos.
- De ce trebuie mereu sa pui intrebari tampite ? Vocea lui era nervoasa si ridicata.
M-am apropiat destul de aproape de el incat sa-i simt respiratia calda la mine pe obraji , l-am privit in ochi si i-am raspuns sec:
- Doar am invatat de la tine , nu? Am avut timp sa trag un fum si sa-i suflu direct in fata razand.
In secunda doi ma prinse si ma aruncase in pat , nici nu m-am chinuit sa ma impotrivesc , ma tine strans de maini si ma saruta nervos , vazand ca nu ripostez , continua.
Am rupt tacerea si rasul meu il trezise parca facandu-l sa se uite nervos la mine si sa stranga si mai tare incheieturile mele .
- Nu esti in stare sa cuceresti o femeie , trebuie sa o fortezi sa ajunga in patul tau , patetic.
Imi dadu drumul la mana dar ma prinsese strans de talie si in timp ce imi mangaia fata cu nasul lui imi sopti agresiv la ureche:
- Spui de parca nici nu vrei.
- Nu , nu vreau , nu asa.
Am reusit sa-mi fac loc in bratele lui si m-am dus inapoi la fereastra lasand aerul rece sa-mi racoreasca obraji pe care ii simteam arzand , am luat o tigara si am fumat jumatate din ea pana cand el a rupt tacerea.
- Lasa-ma sa te ajut...
- Cum ai vrea sa ma ajuti tu pe mine , uita-te la tine...
M-a prins de mana si ma intoarse catre el , ma prinse in brate si imi dadu parul de pe fata.
- Lasa-ma ! i-am urlat in fata.
M-am tras din bratele lui si am continuat sa trag din tigara mea care acum era pe terminate , am tras aer in piept si mi-am reglat vocea ...
- Am nevoie de timp ,D .
- Atunci o sa-ti acord timp.
P.S: Care-i faza cu tine?

The first look of love...

Era toamna , puteam simti mirosul , acel miros care ma face sa ma simt ca si cum as fi speciala...
Eram la lac , chiar langa banca pe care obisnuiam sa vin cand nu stiam ce sa fac , priveam in zare si gaseam raspuns la orice intrebare...
Mi-am aruncat geanta pe banca si m-am asezat in acelasi loc ....inca mai era gravat pe banca " M a fost aici" numai ca acum era gravat pe banca " Si el a fost aici".
Nu am dat importanta , era locul meu nu a lui "el"!
Am inchis ochii si am tras aer in piept si mi-am adus aminte de toate datile cand veneam aici si plangeam , plangeam pana nu mai aveam lacrimi si strigam nervoasa la cer " De ce eu? De ce tocmai eu ?", bineinteles ca cerul nu imi raspundea si eu il injuram in gand , dar de fiecare data plecam linistita de aici...dar asta a fost cu ani in urma , acum nu mai stiu daca are acelasi efect asupra mea...
Am deschis ochii si am privit lacul , era deja tarziu si luna se vedea perfect pe suprafata apei., era asa de frumos...a reusit sa-mi fure un zambet...
- Si eu vin aici cand am ceva pe suflet.
Am privit in stanga mea si era o silueta mare care statea langa mine pe banca , era un baiat in jur de 17 ani cu ochii negri si ten usor masliniu , statea si privea lacul langa mine.
- Mda , si eu obisnuiam sa vin aici aproape zilnic.
- Deci tu esti M.?
- Da , eu sunt M , deci tu esti "el"?
Am intrebat usor amuzata.
- Da, ai un foc?
Isi scoase un pachet de tigari neinceput si lua una din pachet...
- Nu , nu fumez.
- Mda , nici eu.
Si atunci puse pachetul pe banca intre noi.
- Si atunci ce-i cu pachetul?
- Nu stiu , doar l-am cumparat...
Nu i-am raspuns , parea destul de suparat , timp ce cateva minute a fost linistea asta pana cand un fulger a luminat cerul...
- O sa fie furtuna , spuse sec.
- Da stiu , dar imi plac furtunile.
- Asta e bizar pentru o fata.
Am zambit si i-am raspuns:
- Stiu , dar eu nu sunt dupa tipar , eu sunt altcumva...
Rusinata de raspunsul meu tampit , nu am mai indraznit sa-l privesc asa ca priveam fulgerele cum luminau cerul.
- O sa ploua curand , ar trebui sa pleci ,o sa fie urat afara.
- Nu plec de aici , e banca mea ai uitat?
Am reusit sa-i fur un zambet si sa-l fac sa se intoarca cu fata la mine.
- Tu chiar nu esti ca celelate , nu ti-a fost frica sa vorbesti cu un strain , nu ti-e frica de furtuni si din cate imi dau seama , esti si isteata , esti cumva din alta galaxie?
- Nu , sunt doar eu...am fost si eu candva dupa tipar , dar s-a schimbat ceva in viata mea ...
- Si in a mea...
Nu l-am intrebat ce anume , eram convinsa ca nu am sa-l mai vad niciodata , de ce sa imi pese?
                                                                                *
Rau , foarte rau , am sa il mai vad si inca mai des decat cred eu..


miercuri, 16 noiembrie 2011

Genul de conversatie tipica pentru noi

D - Hei tu ?!
M- Nu , nu eu...
D- Ba da , tu .
M- Eu ? Niciodata!
D- Tu pentru mine intodeauna .
M- Zau?
D- Pai cum sa nu
M- Ma enervezi
D- Eu te iubesc .
M- Cum poti sa ma convingi?
D- Nu pot...
M- Trebuie!
D- Nu am cum.
M- De ce ma iubesti?
D- Pentru ca esti totul pentru mine..
M - Asa de mult?
D- Totul.
M- Prea mult.
D- Prea putin cat meriti.
M- Eu nu merit nimic!
D- Ba da , meriti absolutul.
M- Esti penibil!
D- Mereu sunt asa cand e vorba de tine...
M- Minti , asa esti tot timpul.
D - ...da , adica de cand te cunosc.
M- Adica din todeauna.
D- Da , de atunci.
M- Te provoc!
D- Ba nu , nu o faci ...
M- Ba da , haide fa-o!
D- Sigur vrei asta?
M- Categoric ! Da-i drumul!
I fucking love you !

luni, 14 noiembrie 2011

Today , I'm living my own fairytale

Un decolteu prea adanc , parul dezordonat , un pahar de vodka , remediul pentru tine. Ma asez pe fotoliul rece de piele si atac paharul de vodka . Mesajul tau ma intrerupe fix cand incep al doilea pahar.
" Iarasi esti beata?"
" Nu destul"
" In cinci minute , la cafeneau de langa tine "
" Nu " si trantesc telefonul pe podea.
Nici macar cinci minute , astazi e ziua fara tine , astazi vreau sa fiu doar eu si alcoolul.  Macar astazi vreau sa ma prefac ca nu tin la tine si ca nu imi e dor ca nu esti aici.
Am incercat sa ma conving singura ca nu eram destul de beata pentru discutia care ma astepta si am decis sa ma tolanesc in patul mult prea mare si alb pentru mine. Mi-am lasat pacatele sa-mi curga pe lenjeria de pat , incercand din cand in cand sa le sterg.
Ochii imi deveneau din ce in ce mai grei si somnul se lupta cu bautura pentru a ma acapara , pana la urma am lasat razboiul sa capete drumul firesc si am adormit cu lacrimile calde pe chipul meu rece.
Se aude un sunet familiar de chei si usa trantita . Imi deschizi usor usa de la dormitor si iti opresti privirea la corpul rece din pat. Te apleci grabit catre mine si imi scuturi usor fata.
- M esti bine ? M , ma auzi?
L-am privit nedumerita si i-am raspuns cu intarziere....
- Lasa-ma...
- Te-ai imbatat , ce ai facut?
- Ce face un om cand e beat. I-am raspuns retoric in timp ce ma inecam singura.
-Haide , ridica-te , bei o cafea si plecam .
- Plecam ? Unde plecam? L-am intrebat nedumerita si ametita.
- La doctor. Imi raspunse ferm si evitandu-mi privirea.
- La doctor? Ce sa facem la doctor?
- Linisteste-te , e doar un control .
- Un control, sunt bine , nu plec nicarieri.
- Ba da , mergi.
- Ba nu , nu merg.
- Nu ma mai contrazice , am spus ca mergem si mergem.
- Nu! I-am urlat in ureche si m-am tras din atingerea lui.
- Dar...mi-ai soptit incet.
- Nu , lasa-ma sa aleg eu pentru mine . I-am spus usor printre lacrimi si am cazut la pieptul lui.
- O , M. Imi saruta fruntea si ma stranse la piept.
- De ce trebuia sa pleci ? L-am intrebat nervoasa si rupandu-mi sufletul in doua.
-....imi pare atat de rau , trebuie.
- De ce nu esti niciodata langa mine?
- Sunt ... altfel dar sunt .
- Ba nu , ar trebui sa fi mereu langa mine , sa ma tii de mana si sa ma aperi.
- Sti , sti ca nu pot...
M-am incruntat si m-am infundat cu nasul in camasa lui.
- Trebuie sa plec.
- Stiu...i-am raspuns calma si intelegatoare.
- Nu , trebuie sa plec.
M-am dezlipit de el si l-am privit duios.
- O , M daca ai sti cat de rau imi pare ca te-ai indragostit de el , nu meriti sa plangi , nu asa , nu pentru el.
Am privit tavanul si mi-am strans ochii. I-am raspuns fara sa-l privesc.
- Mie imi pare rau ca nu m-am indragostit de tine, de ce nu de tine?
- Nu , te rog , sti ca nu as mai pleca.
- Atunci ramai , am dat de ochii lui albastri si buzele carnoase , doar ramai mi-am repetat in gand.
- Cat as vrea... mi-a raspuns cu o voce usoara si fragila.
- El mi-a luat tot ce era mai frumos din mine, tu , nu ai mai avea ce sa mai imi iei.
- Nu , tu emani ceva frumos , tu esti perfecta , cat as vrea sa fi a mea. Mi-a spus cu o parere de rau.
- Ramai , i-am soptit si m-am ridicat incercand sa ii ating buzele. Doar o zi , doar o saptamana , doar o viata, am continuat privindu-l in ochi.
- Dar el ? imi spuse taios si cu o parere de rau .
- El m-a avut de atatea ori , niciodata cu sufletul , niciodata cum l-am avut eu.
- Nu o sa te ierte .
Cu o parere de rau i-am dat replica care urma sa il desparta din cel mai bun prieten de o viata in ceva special. Cineva care ma iubeste.
- Nici pe tine... i-am spus uitand sa respir.
- Daca raman , raman pentru todeauna , todeauna. Repeta grabit.
- Todeauna nu cred ca imi va ajunge.
- Atunci trebuie sa profitam de momente.
Imi sopti si ma saruta asa cum nici macar el nu reusea , cu iubire...

Cincisprezece ani si un vis.

- Ma transform in ceva rau , ceva care nu are reguli , ceva ce nu simte.
- Care crezi ca este motivul deregrali comportamentului tau? Vorbi pe o voce calma si cu atitudine profesionala.
- E ceva din trecut sau poate, sau sunt factorii actuali.
-Factori actuali? E ceva din mediul tau care te deranjeaza? Se uita grijuliu la mine si inghiti in sec.
- Da , sau poate nu , nu sunt sigura, acum nimic nu e sigur.
- Trebuie sa existe ceva , un amanunt foarte important...
- Defapt....exista...imi lipseste ceva...
- Ce anume?
- Imi lipseste o prezenta.
- Inteleg. De ce nu iti dedici timpul cautand-o?
- Mi-l dedic , dar ma plictiseste jocul de a alerga dupa cineva.
- Tie iti plac jocurile , chiar le iubesti.
- Dar , vine sfarsitul si ma plictisesc.
- M , te-ai gandit ca poate nu tine de sfarsit? Poate tine de poveste...
- Care poveste? Eu nu traiesc nici una.
- Oricine traieste o poveste , oricine are dreptul la ea.
- Dar nu gasesc protagonistul povestii.
- Cauta si vei gasi.
- Ahh , nu e asa!
- Spune , spune-mi ce iti doresti.
- Vreau sa fie perfect....perfect pentru mine.
- Nimeni si nimic nu e prefect...
- Ba da , ideea de a gasi pe cineva perfect este perfecta.
Short hair.

Asa scrie un om care nu mai are cu ce...

11:15. Nimic in suflet , nimic in general . Poate ma apuc de fumat . Visele deja imi fac prea mult rau.

Tell me what happens next

Sentimentele mele pentru tine s-au sinucis...
Au zis ca s-au saturat sa astepte
Asa ca m-au pupat aseara pe obraz
Si s-au jucat cu nasul meu .
Mi-au soptit un secret si...
S-au aruncat..
Au preferat sa se arunce
Ca sa imprastie sentimente in aer,
Sa le prinda altcineva ...
Si le-a prins,
Iar acum sunt fericite , indragostite ,
Mi-au promis ca nu ma uita , ca nu il uita
Ca ma ajuta , doar sa astept.
Eu le astept,
Mi-au promis ca vin sa ma mai viziteze la noapte...

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

It's you , it's always been you

Am alergat la fereastra gigantica facand abstractie de sutele de oamenii pe langa care am trecut , mi-am luat un colt al rochiei si mi-am sters picurii de transpiratie de pe frunte. Am luat o gura de aer inabusit cu nori de furtuna si am tresarit cand un fulger m-a trezit din ganduri.
- Ai grija , nu ar trebui sa stai asa de aproape de geam cand e furtuna.
L-am privit cu coada ochiului sceptica de prezenta lui , el statea increzator cu mainile in buzunar si se sprijinea de perete.
- Am nevoie doar de o gura de aer...
S-a apropiat de mine si si-a intins mana delicat sa-mi treaca suvita rebela pe dupa ureche.
- Stiu ca ai vorbit cu el , mi-a soptit.
Am tras aer in piept ca sa nu las lacrimile sa-mi cada si l-am privit cu ochii usor inlacrimati.
- Nu vroia sa vorbeasca cu mine...i-am spus doar ca imi pare rau , nu am putut sa-i spun ca il iubesc , nu am putut D .
Mi-am infipt fata in sacoul lui.
- Hei , hei . nu ai gresit cu nimic , el s-a jucat , tu ai simtit, ridica-ti fruntea , fi o luptatoare.
Si-a trecut degetele peste fata mea si s-au oprit la barbie , mi-a inaltat-o si m-a strans puternic in brate.
- Tine minte doua lucruri , daca simti ca trebuie sa o faci , fa-o , daca nu , nu o fa , nu asculta de nimeni , doar tu sti ce a fost intre voi, raspunsul e inauntrul tau.
L-am privit atenta si m-am desprins de bratele lui , i-am multumit dand recunoscatoare din cap si....am fugit afara , cautand raspunsul care se afla in mine.
-M , intra imediat inauntru, ploua torential , l-am simtit pe D , langa mine cu sacoul lui peste umerii mei reci . L-am ignorat si mi-am lasat privirea pe corpul ud de ploaie. 
- M ! se auzi chinuit.
- Intram?

vineri, 11 noiembrie 2011

Pacate

Se trezeste in liniste , mananca in liniste si mesteca calm , lent si pe toate partile . Se ridica , spala farfuria , ceasca de cafea , face un dus si se imbraca tot in liniste. Vrea sa mai fie ca pe vremuri , sa se trezeasca dimineata cu un scop , gandurile ei sa fie doar catre el , zambetul la urechi doar pentru ca cineva acolo o iubeste. Dar linistea asa parca e facuta sa-ti futa creierii, sa te macine , sa te lase la pamant fara pic de ambitie. Ii este asa de dor sa se mai aranjeze in oglinda , sa se trezeasca mai devreme doar ca sa-i ramana suficent timp pentru fardat , asortat. Acum orice dichiseala ii se pare timp pierdut. Multi spun ca nu e bine , ca inainte....da , da toate erau altfel acum ceva timp . 'Te aranjezi pentru tine' si imediat ii vine si raspunsul ei sec ...cat inca nu put e bine. Nu e vorba de obsesie , e vorba de niste sentimente alandala pe care nici ea nu le intelege si tot vrea sa le faca sa dispara. Ochii care nu se vad se uita cica ...dar cum facem cu ochii care vor sa se uite inca se vad?
Aici e complicat , multi isi traiesc vietiile  dupa proverbe si fragmente care suna bine.
Ea traieste cu realitatea asta cruda , cand oricat ai lupta pentru un vis , un obiect , un om e in zadar. Fara sfaturi , fara pareri de rau pentru ca viata este ca aparatul de cafea din colt , cand ai bea o cafea nu-ti primeste fisele si peste cateva ore vezi coada de 15 persoane....cand tu deja te racoresti cu doza.
Nu e o comparatie prea buna dar stim cu toti ca viata e de cacat in mare parte. Cand vrem noi , nu ne da ea si tot asa.
In momentu asta oamenii fericit ma vor contrazice. Cui ii mai pasa?!

Vreau sa te sarut , pot?

Nu ma pot controla si nu-mi pot lua gandul de la tine.

joi, 10 noiembrie 2011

Dar vreau sa fiu aproape fericita...Pot?

Sa nu spui ca iti joc teatru , ca , citez ' sufer ca nu mai vorbesti cu mine'! Ete fleosc. Sa stii ca nu mai vad tastele de lacrimi , nu altceva! Cat despre fazele de acum doua zile? Jalnic ce sa-ti spun. Te credeam mult mai bun de atat , mult-mult mai bun!
Ehh , din tot cacatu asta , eu atat mai vreau sa aflu . Care pielea mea a fost faza defapt cu mine? Rolul ce am jucat, hm? Haide poti sa-mi spui , nu e de parca o sa ma doara iar mai tare! La urma urmei nu ti-a ramas nimic de sfasiat din mine. M-ai lucrat pana in maduva oaselor. Zi-le macar pana la capat!
Pana mea. Sunteti toti o apa si-un pamant.

marți, 8 noiembrie 2011

Inca sunt vie , simt si visez

Am spus ca odata cu sfarsitul verii voi pune punct si altor lucruri. Acum berea aia m-a cam luat si nu prea stiu ce sa raspund. Camera asta valseaza in jurul meu si tavanul aproape pica. Meh , nevermind. Iertati-ma de pe acum. Stiu ca poate nu va place sa ma vedeti asa , nici oglindei nu-i prea place dar vedeti voi , am nevoie sa simt ceva de bine.  Iar eu nu plang la betie , ma clatin umpic si simt ca am lumea la picioare cat stau si ma impiedic cu genele de amintiri , cu ochii inchisi. Ma dezbrac de orice fel de inhibitie si cu ambitia si curajul pe care le prind acum, mut munti! Munti de sentimente si de ideei revoltator de muradare.
Mi-am descheiat nasturii sufletului dintr-o singura miscare  , caci crede-ma ma sufoc de cald! Pff , si asculta la mine , daca puteam face un streaptease de emotii ajungeam in Amstredam deja! Adica ce cacat ma , crezi ca poti sa vi si sa pleci din viata mea cand ai tu chef? Si la cum era de asteptat , vi mai las decat ai plecat . Mai dute-n pula mea. Prima data te-am rugat frumos , acum daca o sa-ti iei inima in dinti si ma calci pe coada , fii destept si piei din calea mea! Nici eu nu stiu la ce sa te astepti . Dar asta depinde de tine.



luni, 7 noiembrie 2011

Te rog

Am ajuns la limita. Inghit in sec si imi tin lacrimile ascunse.
- Cu ce am gresit?....cu atat de multe. Imi e dor de senzatii, imi e dor de atingeri si imi e dor de oameni. 
Am gresit ,mai mult decat ceilalti de mii de ori, dar te rog lasa-ma sa-mi indeplinesc dorinta. Lasa-ma sa ating fericirea macar cu varful degetului , macar o secunda. Te rog, da-mi voie sa fie , sa existe.
Te rog , plimba-te cu mine , ia-ma de mana , saruta-ma si cand ajungem la destinatie ,spune-mi ca ma iubesti.


No , this is not time , or the place fot a broken hearted

D- Eu nu sunt singur , singuratatea imi tine de urat...
M- Arati groaznic , serios.
A ras usor la auzul vocii mele si a inaintat grabit pe pod privind atent masinile care treceau pe dedesuptul lui. Si-a incruntat privirea risipita in peisaj.
D- Ce iti pasa tie?
M- Este doar un adevar , de cand nu ai mai dormit?
D- M-am apucat din nou de fumat ...
M- Corpul tau....sanatatea ta.
D- Uite!
M- Ce?
D- Uita-te
M- Unde?
D- Acolo , fata aia tocmai s-a indragostit.
Si ridicand privirea se uita la cuplul de langa noi.
M- Si eu ce pot face?
D- Nimic , ma intreb cum se simte....
M- Ca naiba , cum sa se simta? ...acum il iubeste , apoi il uraste ca a gasit alta mai buna.
D- Daca el nu e suficient de bun...
M- Nu merge asa. E o mare problema sa te indragostesti.
D- Dar daca ea e problema?
M- Cum adica?
D- Daca ea nu o sa simta?
M-  Eh , o sa simta ,daca nu acum , mai incolo.
D- Nu esti romantica...!
M- Ca tu esti...
D- Macar eu am iubit...
M- Si la ce ti-a folosit? Daca iti folosea acum nu mai vorbeai la trecut...
D-  Ah , ce iti pasa?
M- Asa-i , nu imi pasa.
D- Sper sa te loveasca asa cum m-a lovit pe mine , sa vina o surpriza iar el sa nu simta nimic.
M- Si inca mai speri ca acea persoana sa fi tu?

Auzi dar nu asculti

Mi-am dat seama ca am atatea lucruri sa-ti spun . Deci nu e gata?!
Intr-o zi povestea o sa continue .
Acum trebuie sa-mi ingrijesc ranile pe care mi le-ai facut , aducandu-mi aminte ca mai am si un suflet.

Ea inca este straina de toate

Inca mai am inima . Mi-am dat pana la urma seama de asta. Chiar ma temeam ca o sa ajung incapabila emotional, ca imi pierd abilitatea de a mai simti ceva, dat fiind ca am simti de atatea ori intens si am facut....un fel de scurt circuit.

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Totu-i trecator

Ma invata sa nu mint , sa nu vorbesc mai mult decat este cazul. Ne intelegeam din priviri. Era perfect. Era ursul meu polar . Era inalt si intelegator. Ma asculta si imi dadea dreptate, Obisnuiam sa ne contrazicem pana ce eu cedam si ma suparam. Venea si ma pupa si imi zicea ca ma iubeste. Eram grasuta lui . Mi-a spus odata ca e in stare sa faca orice pentru mine...chiar sa-si scoata un ochi si sa il puna pe masa. Mi-a fost frica la inceput , chiar si acum cand scriu ma trece un fior. Ma atentiona de fiecare data. Imi spunea sa am grija la cum traversez strada , cum sa am grija de lucrurile mele. Ma certa si apoi venea sa ne impacam. Imi cumpara tot ce vroiam iar eu stiam unde sa ma opresc. Mergeam la lac si ma lasa sa fac ce vreau . Ii placea sa ma vada cum ma joc. Radea de mine zile intregi cand faceam vreo gluma. Urmaream aceeasi emisiune Tv si ne distram de minune. Ne uitam sambata la filme si eu adormeam de fiecare data. Am mers la pescuit unde nu am prins peste , ne-am jucat cu zapada . Ma invatat sa nu fur , ma invata sa mananc frumos , sa am respect pentru oamenii mai mari ca mine , sa nu arunc gunoaie pe strada si sa nu uit de unde am plecat. Este singurul meu urs polar .

Ma cac in el titlu


Timp pentru ce?
Tot eu sunt de vina...ok , sunt!
Cum azi e samabata....stau in casa , ascult muzica , beau ceai dupa ceai si ma gandesc.....



vineri, 4 noiembrie 2011

Ba , ce mai vrei? Cat mai vrei?

Stiu ca am intrat in ceva din care nu mai pot iesi dar imi asum greseala. Sunt in noroi pana-n gat si nimeni nu ma mai poate ridica din minciunile mele. Nu mai pot sa vin inapoi . E prea traziu si nici macar nu pot sa spun 'imi pare rau' . Ce rost mai are sa aruncam cu replici si gunoaie?....nu mai are.. Am ranit , ranesc si voi ranii. Eu sunt o rana . Am in jurul meu , o carcasa de fier si nimeni nu ma loveste. Imi curg lacrimile , se rostogolesc si se lovesc cu putere de carcasa mea.... Nu sunt mandra de mine. Simt ca tot ce fac e prost si ca nimic nu ma mai salveaza. In ultima vreme ma simteam oribil , stateam , priveam in gol si incepeam sa plang. Toate sunt stranse la mine in cap , in stomac , in sulfet si in inima. Simt ca nu mai pot respira. Am nevoie de un inceput , am nevoie de tine sa-mi spui stop si de la capat. Toate imi merg pe dos , nu mai dorm bine , nu ma mai inteleg cu nimeni. Nu stiu exact ce e cu mine. Nu mai fac fata . Din tipa aia super tare care trecea peste toate am ajuns la un nimic...Vreau sa fie cineva langa mine sa stiu ca traiesc pentru ceva anume. Unii sunt asa fericiti in prostia lor si nu pun toate lucrurile grele la suflet. Am sufletul incarcat. Toate se petrec in sir indian ca intr-un film prost care nu se mai opreste. . Vreau sa zic stop sa streg totul din memorie si din suflet. Sa nu mai stiu de greseli si de momente care plangeam ca o retardata. Nu stiu unde sunt si ce s-a intamplat cu mine. M-am pierdut drumul, cu visele mele , cu tot ce aveam.